Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KIDUNG CINTA

KIDUNG CINTA

Ciptaan :

 

CAHYA WULAN GUMELAR NING CAKRAWALA

GUGAH ATI KAPIKAT TRESNA

SUN KELINGAN KASIH NING WKTU SEMANA

NGIKAT JANJI SEIYA SEKATA

 

TAPI BARANG SAIKI KENANGAN TINGGAL IMPIAN

RINDU KANG NING ATI AWAN BENGI SUN KESIKSA

KARENA CINTA..

 

KIDUNG CINTA TAMBA ATI YEN NELANGSA

OBAT RINDU YEN PENGEN KETEMU

 

REFF//

KASIH COBA BAYANG AKEN

PERASAAN WONG KANG LAGI KANGEN

 

KASIH TULUNG SING NGERTIA

MUNG SAMPEAN SI PELIPUR LARA

 

MUGA MUGA SING DI HAYATI

KIDUNG CINTA MUNG TAMBANE ATI

 

KIDUNG CINTA TAMBA ATI YEN NELANGSA

OBAT RINDU YEN PENGEN KETEMU

 

REFF//

KASIH COBA BAYANG AKEN

PERASAAN WONG KANG LAGI KANGEN

 

KASIH TULUNG SING NGERTIA

MUNG SAMPEAN SI PELIPUR LARA

 

MUGA MUGA SING DI HAYATI

KIDUNG CINTA MUNG TAMBANE ATI

 

CAHYA WULAN GUMELAR NING CAKRAWALA

GUGAH ATI KAPIKAT TRESNA

SUN KELINGAN KASIH NING WKTU SEMANA

NGIKAT JANJI SEIYA SEKATA

 

TAPI BARANG SAIKI KENANGAN TINGGAL IMPIAN

RINDU KANG NING ATI AWAN BENGI SUN KESIKSA

KARENA CINTA..

 

KIDUNG CINTA TAMBA ATI YEN NELANGSA

OBAT RINDU YEN PENGEN KETEMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *