Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KETUMPLEK CINTA

KETUMPLEK CINTA

Ciptaan : Anggi R

 

DEMEN NING WADON CINTA SUN ORA KELAKON

KELARA LARA JANJI SETIA NYATANE DUSTA

 

NGOMONGE CINTA NING KULA BLI GAWE LARA

TAPI NANG APA SEKIEN TEGA MUTUSNANG CINTA

 

KETUMPLEK CINTANE PAHIT NING AKHIRE

KULA EMONG SAMPE MENGKONON

 

KORBAN JIWA RAGA BATIN SUN KESIKSA

CINTA KULA DIANGGEP SAMPAH

 

KAYU RIBUT DIGAWE CATUR

DUE DEMENAN DIREBUT BATUR

 

NGOMONGE CINTA NING KULA BLI GAWE LARA

TAPI NANG APA SEKIEN TEGA MUTUSNANG CINTA

 

KETUMPLEK CINTANE PAHIT NING AKHIRE

KULA EMONG SAMPE MENGKONON

 

KORBAN JIWA RAGA BATIN SUN KESIKSA

CINTA KULA DIANGGEP SAMPAH

 

KAYU RIBUT DIGAWE CATUR

DUE DEMENAN DIREBUT BATUR

 

DEMEN NING WADON CINTA SUN ORA KELAKON

KELARA LARA JANJI SETIA NYATANE DUSTA

 

NGOMONGE CINTA NING KULA BLI GAWE LARA

TAPI NANG APA SEKIEN TEGA MUTUSNANG CINTA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *