Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEPINCUT TANGGA

KEPINCUT TANGGA

Ciptaan : Mimin Grogol

 

TIWAS KERJA TEK LAKONI

KERJA APA TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PANAS PERIH TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

KERJA KULI TEK LAKONI

MANGKAT ESUK BALIK BENGI

PANAS PERIH TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

REFF//

NYATA BAE NYATA LAKI KEPENCUT NING TANGGA

NYATA BAE NYATA LAKI MAKSA NING ARABIA

 

WIS AKEH CONTONE LAKI PADA BLI SETIA

WIS AKEH BUKTINE NING RABI BIASA BAE

 

RONG TAHUN WIS TEKA

NYATANE NYATA BAE NYATA

 

KERJA KULI TEK LAKONI

MANGKAT ESUK BALIK BENGI

PANAS PERIH TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

REFF//

NYATA BAE NYATA LAKI KEPENCUT NING TANGGA

NYATA BAE NYATA LAKI MAKSA NING ARABIA

 

WIS AKEH CONTONE LAKI PADA BLI SETIA

WIS AKEH BUKTINE NING RABI BIASA BAE

 

RONG TAHUN WIS TEKA

NYATANE NYATA BAE NYATA

 

TIWAS KERJA TEK LAKONI

KERJA APA TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PANAS PERIH TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *