Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEMBANG WARUNG

KEMBANG WARUNG

Ciptaan : Yoyo S

 

SENOK KAKANGE SENENG

SENENG PENGEN ANA PAREM

NAJAN SENOK KEMBANG WARUNG

YEN GELEM ORA KEDUHUNG

 

CINTA DUDU JAMU

KAKANG AJA NGERAYU

KADER KITA ARANG KETEMU

ISIN BOKAT ANA WONG NGRUNGU

 

REFF//

BAGEN JAMU JAMU KERATON

SING DAGANGE BINANGERA

NMBE KETEMU PENGEN KELAKON

KARO WONG AYU PELAYAN..

 

ARJUNA PATI AMARTA

DURYUDANA BANOWATI

KULA TRIMA YEN BENER CINTA

ASAL SEHIDUP SEMATI

 

CINTA KETEMU CINTA

ASALE CUMA KENALAN

MANUSA ORA KUASA

JODO ANA NING TANGAN TUHAN

 

REFF//

BAGEN JAMU JAMU KERATON

SING DAGANGE BINANGERA

NMBE KETEMU PENGEN KELAKON

KARO WONG AYU PELAYAN..

 

ARJUNA PATI AMARTA

DURYUDANA BANOWATI

KULA TRIMA YEN BENER CINTA

ASAL SEHIDUP SEMATI

 

CINTA KETEMU CINTA

ASALE CUMA KENALAN

MANUSA ORA KUASA

JODO ANA NING TANGAN TUHAN

 

HO.. HO.. HO..LA.. LA.. LA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *