Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEMBANG MUNTAHA

KEMBANG MUNTAHA

Ciptaan : Alim Suka Mulya

 

WANGINE KEMBANG MUNTAHA

MEGARE NING BENGI SELASA

DURUNG ANA DURUNG SEMPURNA

LAMUN DURUNG BARENG SEUMAH

 

KALIANG KABUR KANGINAN

YEN WONG DEMEN SELALU KELINGAN

LUNGA NYENGKAL NDODOK NYEMGKAL

NYENGKAL BAE NING PIKIRAN

 

DUH KANGMAS MENEA DOLAN

DEMENE AJA SING KADOAN

 

WONG GANTENG AJA ISIN ISIN

KULANE WIS GELEM DIKAWIN

 

KALIANG KABUR KANGINAN

YEN WONG DEMEN SELALU KELINGAN

LUNGA NYENGKAL NDODOK NYEMGKAL

NYENGKAL BAE NING PIKIRAN

 

DUH KANGMAS MENEA DOLAN

DEMENE AJA SING KADOAN

 

WONG GANTENG AJA ISIN ISIN

KULANE WIS GELEM DIKAWIN

 

WANGINE KEMBANG MUNTAHA

MEGARE NING BENGI SELASA

DURUNG ANA DURUNG SEMPURNA

LAMUN DURUNG BARENG SEUMAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *