Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEMAT JARAN GUYANG

KEMAT JARAN GUYANG

Ciptaan : Emek Sumaedy

 

KAYA KENEN WONG MABUK KASMARAN

AWAN BENGI MIKIRI SANG PUJAAN

PIKIR PUSING ORA KARUAN

KAYA KENEN KENANG KEMAT JARAN GUYANG

 

SABAN DINA AWAK KERASA LESU

MANGAN TURU RASANE ORA PUGUH

YEN DIPIKIR SING DADI LANTARAN

KULA PERNAH NGECE KARO SAMEAN..

 

REFF//

KAKANG KULA NYUHUN PANGAMPURA

KULA NGAKU YEN NGERASA SALAH

WAKTU SEMONO ORA SENGAJA

SUN WATIRE KAKANG KECEWA..

 

KAKANG KULA NYUHUN PANGAMPURA

KULA NGAKU YEN NGERASA SALAH

KULA GELEM SUMPAH GELEM EDAN

YEN BLI DIKAWIN KARO SAMPEAN..

 

SABAN DINA AWAK KERASA LESU

MANGAN TURU RASANE ORA PUGUH

YEN DIPIKIR SING DADI LANTARAN

KULA PERNAH NGECE KARO SAMEAN..

 

REFF//

KAKANG KULA NYUHUN PANGAMPURA

KULA NGAKU YEN NGERASA SALAH

WAKTU SEMONO ORA SENGAJA

SUN WATIRE KAKANG KECEWA..

 

KAKANG KULA NYUHUN PANGAMPURA

KULA NGAKU YEN NGERASA SALAH

KULA GELEM SUMPAH GELEM EDAN

YEN BLI DIKAWIN KARO SAMPEAN..

 

KAYA KENEN WONG MABUK KASMARAN

AWAN BENGI MIKIRI SANG PUJAAN

PIKIR PUSING ORA KARUAN

KAYA KENEN KENANG KEMAT JARAN GUYANG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *