Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEGEMBANG

KEGEMBANG

Ciptaan : Agus Manthep

 

KEGEMBANG KAKANG KEGEMBANG

KEGEMBANG NING WADON LIA

KEGEMBENG KAKANG KEGEMBANG

HARTA SING DADI LANTARAN

 

KEBANDANG KAKANG KEBANDANG

KEBANDANG RANGDA ANYARAN

KEBANDANG KAKANG KEBANDANG

CINTANE WIS NING WONG LIA

 

REFF//

RUMASA KULA WONG DUE CINTA

WAJAR YEN KAKANG NINGGAL LUNGA

 

BOKAT MEMANG WIS DADI KUDUNE

NASIB CINTA WONG ORA DUE

YEN UKURANE HARTA SING GAWE BAHAGIA

KAKANG ORA BERDAYA..

 

KEBANDANG KAKANG KEBANDANG

KEBANDANG RANGDA ANYARAN

KEBANDANG KAKANG KEBANDANG

CINTANE WIS NING WONG LIA

 

REFF//

RUMASA KULA WONG DUE CINTA

WAJAR YEN KAKANG NINGGAL LUNGA

 

BOKAT MEMANG WIS DADI KUDUNE

NASIB CINTA WONG ORA DUE

YEN UKURANE HARTA SING GAWE BAHAGIA

KAKANG ORA BERDAYA..

 

KEGEMBANG KAKANG KEGEMBANG

KEGEMBANG NING WADON LIA

KEGEMBENG KAKANG KEGEMBANG

HARTA SING DADI LANTARAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *