Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEDER BALIKE

KEDER BALIKE

Ciptaan :Almin Said

 

KESIKSA DIRI KULA DIFITNAH LAKI

NUDUH KULA NYELEWENG KARO TANGGA

SALAH TANPA BUKTI KAKANG NGAJARI RABI **

KEGILA-GILA TINGKAH LAKUNE KULA

DURUNG GAWE SALAH DILELARA

RUSAK JIWA RAGA LAKI ORA SETIA

 

REFF //

KULA KARO LAKI EMONG GAWE SALAH

RUMASA KULA ORA DUWE WONG TUA

DIPEGAT NING LAKI SUN KEDER BALIKE

BLI DUWE UMAH AREP NGEMPRAG NING

SAPA YEN MASIH URIP MIMI LAN MAMA

BLI MUNGKIN SENGSARA

 

KEMBALI KE: ** , REFF , * , **

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *