Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEDANAN LANANG

KEDANA LANANG

Ciptaan : A. Sakad

 

MENGKENEN LAGI KEDANAN LANANG

CENGAR CENGIR DEWEKAN KAYA KENANG KESURUPAN

NGELAMUN GEMUYU NANGIS DEWEKAN..

 

WONG GANTENG TULUNG AJA TEGELAN

KULA DEMEN SAMPEAN DEMENE KEPATIWANA

MUNG SIJI KAKANG SING KANGGO TAMBA

 

REFF//

PEGEL NDODOK SIKIL SAMPE KESEMUTAN

NUNGGU KAKANG NAJAN KATON SEKLAYABAN

 

RINDU KULA NING SAMPEAN BLI KETAHAN

SUMADOTE ATI KEPENGEN BARENGAN

PRIBASANE LINTANG NGALI MUNG GIA DRIJI

SEKUAYAN YEN BLI DADI SIJI

 

WONG GANTENG TULUNG AJA TEGELAN

KULA DEMEN SAMPEAN DEMENE KEPATIWANA

MUNG SIJI KAKANG SING KANGGO TAMBA

 

REFF//

PEGEL NDODOK SIKIL SAMPE KESEMUTAN

NUNGGU KAKANG NAJAN KATON SEKLAYABAN

 

RINDU KULA NING SAMPEAN BLI KETAHAN

SUMADOTE ATI KEPENGEN BARENGAN

PRIBASANE LINTANG NGALI MUNG GIA DRIJI

SEKUAYAN YEN BLI DADI SIJI

 

MENGKENEN LAGI KEDANAN LANANG

CENGAR CENGIR DEWEKAN KAYA KENANG KESURUPAN

NGELAMUN GEMUYU NANGIS DEWEKAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *