Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KEBAYANG

KEBAYANG

Ciptaan : H. Udin Zein

 

YEN AWAN KELINGAN

YEN BENGI SUN DADI KEIMPI

KEBAYANG BAYANG NING PIKIRAN

KELINGAN KARO PUJAAN ATI..

 

KEBAYANG NING MATA

KELINGAN KARO WONG SING LANGKA

SEDINA TEK TUNGGU BLI TEKA

SEMINGGU KAYA DI TINGGAL LUNGA

 

KEBAYANG NING MATA..

 

REFF//

SEDINA.. SUN KELAYA

SEMINGGU.. SUN KELAYU

SEWULAN.. SUN KELINGAN

SETAHUN… SUN KEYUNYUN

 

SEDINA.. SUN KELAYA

SEMINGGU.. SUN KELAYU

SEWULAN.. SUN KELINGAN

SETAHUN… SUN KEYUNYUN

 

YEN TURU RA LALI

YEN MANGAN RASANE RA NGELIH

RENTEGE ATI BAGEN MATI

TENIMBANG BLI DADI SAWIJI

 

KEBAYANG NING MATA..

 

REFF//

SEDINA.. SUN KELAYA

SEMINGGU.. SUN KELAYU

SEWULAN.. SUN KELINGAN

SETAHUN… SUN KEYUNYUN

 

SEDINA.. SUN KELAYA

SEMINGGU.. SUN KELAYU

SEWULAN.. SUN KELINGAN

SETAHUN… SUN KEYUNYUN

 

KEBAYANG NING MATA

KELINGAN KARO WONG SING LANGKA

SEDINA TEK TUNGGU BLI TEKA

SEMINGGU KAYA DI TINGGAL LUNGA

 

KEBAYANG NING MATA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *