Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

Ciptaan : Nino SB

 

LAGI SENENG SENENGE

LAGI DEMEN DEMENE

WONG TUA NGALANGI,

BLOLIH BLI NGRESTONI

 

JARENE KAYU MATI,

NEMPEL NING KAYU URIP

BLI DUWE BALUNG ERI,

MAMA MIMI NGUBANGI

HARTA SING DIDELENGI

 

REFF //

KAKANG…, OH SAYANG…

AWAK GERING, SELALU MIKIRI SAMPEAN

 

SAYANG…, LUNGA MENDI…

KULA KANG, KEPENGEN NGIBURI

MAMAH DUH KEJEM TEMEN,

KUDU SEANGKAT, KUDU SEPANGKAT SEDRAJAT…

 

JARENE KAYU MATI,

NEMPEL NING KAYU URIP

BLI DUWE BALUNG ERI,

MAMA MIMI NGUBANGI

HARTA SING DIDELENGI

 

KEMBALI KE REFF //

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *