Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KAWIN PAKSA

KAWIN PAKSA

Ciptaan :

 

MANA MENE WONG TUA BAE

KAYA WONG WIS LANGKA PIKIRE

PRIWEN ENAKE PRIWEN SENENGE

WONG RUMAH TANGGA

KAWIN DIPAKSA

PILIHANE WONG TUA..

 

BAGEN BATIN ORA NERIMA

NANGING KULA ORA KUASA

NAJAN KECEWA

BATIN KESIKSA

SABAR TEK TRIMA

BOKAT SURATAN

TAKDIRE KANG KUASA..

 

REFF//

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

DASAR WONG TUA PANCEN WIS TEGA

TEGA NYIKSA JIWA KELAWAN RAGA..

 

BAGEN BATIN ORA NERIMA

NANGING KULA ORA KUASA

NAJAN KECEWA

BATIN KESIKSA

SABAR TEK TRIMA

BOKAT SURATAN

TAKDIRE KANG KUASA..

 

REFF//

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

DASAR WONG TUA PANCEN WIS TEGA

TEGA NYIKSA JIWA KELAWAN RAGA..

 

MANA MENE WONG TUA BAE

KAYA WONG WIS LANGKA PIKIRE

PRIWEN ENAKE PRIWEN SENENGE

WONG RUMAH TANGGA

KAWIN DIPAKSA

PILIHANE WONG TUA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *