Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KAWIN KONTRAK

KAWIN KONTRAK

Ciptaan : Wadi Oon

 

DEMI TUHAN KULA CINTA MATI

DEMEN PISAN NING WONG DUE RABI

NAJAN ORA BAKAL KELAKON

SING PENTING SERING KESAWANG KATON

 

ORA BISA NGILANG AKEN DEMEN

SUN BLI KUAT NAHAN ANGAN ANGAN

WIS TEK COBA DIBUANG CINTA

ANGGER GA ORA ILANG SING MATA

 

NAJAN KULA DUDU RABINE

NANG APA NING KAKANG ABOT BAE

 

KULA NERIMA BLI BAKAL NOLAK

SNAJAN KUDU DIKAWIN KONTRAK

 

ORA BISA NGILANG AKEN DEMEN

SUN BLI KUAT NAHAN ANGAN ANGAN

WIS TEK COBA DIBUANG CINTA

ANGGER GA ORA ILANG SING MATA

 

NAJAN KULA DUDU RABINE

NANG APA NING KAKANG ABOT BAE

 

KULA NERIMA BLI BAKAL NOLAK

SENAJAN KUDU DIKAWIN KONTRAK

 

DEMI TUHAN KULA CINTA MATI

DEMEN PISAN NING WONG DUE RABI

NAJAN ORA BAKAL KELAKON

SING PENTING SERING KESAWANG KATON..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *