Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KAROMAH WALI

KAROMAH WALI

Ciptaan : Sultan Trenggono

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI

KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *