Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KANG KAJI

KANG KAJI

Ciptaan : Pendy Gondrong

 

 

KANG KAJI DEWEK UWONGE SINGPALING GANTENG

SENAJAN IRENG MANIS DI PANDENG MESEM

KAYA SINATRIA PENENGAHE PENDAWA

LAMUN BINTANG FILM BINTANG FILM INDIA

 

KANG KAJI DEWEK UWONGE SING BIJAK SANA

ALIM WIBAWA ADIL LAN PALAMERTA

PUTERA SAMIAJI SATRIA PRINGGANDANI

AKEH WONG KEGODA GANTENGE GAWE NGEDANI

 

KANG KAJI DEWEK..

 

REFF//

GANTENG LAN BAGUSE WIS LANGKA GANTINE

ADUH TOBAT GAWE KELINGAN BAE

 

KUAYAN SENENGE YAN DADI JODONE

MUNG SAYANG WIS ANA SING DUE

KANG KAJI DEWEK GAWE PIKIRAN PUSING

KANG KAJI DEWEK KULA PENGEN KESANDING..

 

KANG KAJI DEWEK UWONGE SING BIJAK SANA

ALIM WIBAWA ADIL LAN PALAMERTA

PUTERA SAMIAJI SATRIA PRINGGANDANI

AKEH WONG KEGODA GANTENGE GAWE NGEDANI

 

KANG KAJI DEWEK..

 

REFF//

GANTENG LAN BAGUSE WIS LANGKA GANTINE

ADUH TOBAT GAWE KELINGAN BAE

 

KUAYAN SENENGE YAN DADI JODONE

MUNG SAYANG WIS ANA SING DUE

KANG KAJI DEWEK GAWE PIKIRAN PUSING

KANG KAJI DEWEK KULA PENGEN KESANDING..

 

KANG KAJI DEWEK UWONGE SING BIJAK SANA

ALIM WIBAWA ADIL LAN PALAMERTA

PUTERA SAMIAJI SATRIA PRINGGANDANI

AKEH WONG KEGODA GANTENGE GAWE NGEDANI

 

KANG KAJI DEWEK..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *