Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

JURAGAN PRAU

JURAGAN PRAU

Ciptaan : Trondol

Download MP3Minus One

SENENGE ORA KEJAGAN

DEMENE KARO SAMPEAN

DUNYANE BLI KEWADAHAN

PERAHUE BLI KEITUNGAN

 

UWONGE SOPAN LAN TAMPAN

PANTES DISEBUT JURAGAN

DUITE AKEH MILYARAN

BORALE SAMPE BROL BROLAN

 

REFF//

JURAGAN PERAHU SUN DEMEN PISAN

AWAN BENGI SUN SELALU KELINGAN

KELINGAN NING MANIS GEMUYUNE

SEJAGAT WIS LANGKA TANDINGANE

 

JURAGAN PERAHU KULA KEDANAN

SAMPE BLI INGET NGINUM LAN MANGAN

BLI MIKIR WETENG KERASANE KEMPONG

KELINGAN BOS KECIL SING KARANGSONG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *