Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

Rosi

Ooooo rosi sampeyan ana ning endi
kula pegel ngulati sampe setengah mati
Ooooo rosi apa wis sampe hati
ninggalaken kula kari lunga ora permisi
Bagen sampeyan langka kula tetep setia
Kula ora bakal sulaya
Ooo rosi sampeyan ana ning endi
kula pegel ngulati sampe setengah mati

Aduhhh……. rinduuuuuu…… aduhhh….. rinduuuuu…..

Reff…

Bagen kula ana sing goda
tapi kula tetep setia
Bagen kula akeh sing ngrayu
tapi kula ora keliru
Kula ne masih suka kulane masih tresna
karo rosi wong sing tak puja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *