Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

Nasib Rangda

PANCEN SUSAH DADI WONG RANGDA
NAJAN URIPE BEBAS MERDEKA
AKEH WONG SALAH SANGKA NAROH RASA CURIGA
APA MANING KATON SALAH BENER GAN ANGGER OMONG ORA ORA

PALING JENGKEL YEN JALAN JALAN
DILEDEKI AJA GUYONAN
NGANGGEPE WONG MURAHAN
KAREPE LUMAYANAN
NASIB WONG RERANGDAAN
DADI OMONGE WONG SEDALAN DALAN

REFF…

URIP KAYA NANGIS SEJERONE BATIN
LAWAS RERANGDAAN RASANE ISIN
MIKIR PENGEN GELIS GAGIAN KAWIN
NANGING WATIR BOKAT KAYA SING DINGIN
MANA TAHAN LAWAS RANGDAAN SUWE SUWE DADI OMONGAN
MANA TAHAN LAWAS LENGOAN BIASA URIP BARENG LOROAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *