Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

Mabok Mancing

Keder mikiri laki kula
saban dina bli betah ning umah
mangkat esuk sore nembe teka
kelambi belok sewaya waya

Mikiri laki kaya wong sinting
awak kula sampe dadi gering
due laki ora eling eling
hobine cuma mabok mancing

reff;//

kula wong wadon ning umah mekaya
luruh kanggo jajane bocah
tulung kakang gageh sadara
sing ingeta karo keluarga
due laki sing ora eling eling
yen milih mancing wis aja balik maning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *