Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

1000 Ampun

Ampun seribu ampun bokat ora mengkenen
Getun duh aduh getun mending kekasih bengen
Memang ning rupane bagus sing kien
Tapi ning wateke oh mengkeleaken
Memeng ning omonge manis kaya madu
Tapi ning buktine bohong melulu

Ampun seribu ampun bokat ora mengkenen

Reff…

Kekasih pertama sing kula cinta bli due harta rupa sederhana
Deweke sayang eman ning kula
Bli ilok nyakiti bli ilok lelara
Tapi akhire sampe pisahan bli kuat kenang godaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *