Categories
ALBUM NGECOS MATA

JERITAN ANAK YATIM

JERITAN ANAK YATIM

Ciptaan : Sultan Trenggono

 

MANA MENE NASIBE

TAKDIR WIS DADI TULISANE

URIP NING ALAM DUNIA

BLI KETUNGGON MBOK LAN BAPA

 

SENOK SENANG SING TABAH

NGADEPI SEGALA CECOBA

JA SAMPE PUTUS ASA

DADIA MANUSA SING BERGUNA

 

REFF//

JERITAN BOCAH YATIM

KELANGAN WONG TUANE

NING SAPA GANDULANE

 

DUH GUSTI KANG KUASA

PARINGANA BAROKAH

JA SAMPE PUTUS ASA

ADUH GUSTI NYUHUN DISUMBADANI

 

SENOK SENANG SING TABAH

NGADEPI SEGALA CECOBA

JA SAMPE PUTUS ASA

DADIA MANUSA SING BERGUNA

 

REFF//

JERITAN BOCAH YATIM

KELANGAN WONG TUANE

NING SAPA GANDULANE

 

DUH GUSTI KANG KUASA

PARINGANA BAROKAH

JA SAMPE PUTUS ASA

ADUH GUSTI NYUHUN DISUMBADANI

 

MANA MENE NASIBE

TAKDIR WIS DADI TULISANE

URIP NING ALAM DUNIA

BLI KETUNGGON MBOK LAN BAPA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.