Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

JANJI

JANJI

Ciptaan :

 

SEMINGGU CUMA JANJINE

TEK TUNGGU KELEWAT WAKTUNE

NANGING PRIBE SAMPE SPRENE

LANGKA TEKANE LAN LANGKA KABARE

 

RA KOLU NGINUM LAN MANGAN

SELALU BAYANG NING PIKIRAN

MIKIRI SING DADI PUJAAN

ADUUH LAWAN PISAN NINGGAL IKI BADAN

 

REFF//

MANGKATE WAKTUNE JAM ROLAS

NGOMONGE ORA BAKAL LAWAS

TETAPI AHIRE KEBIAS

WIS SETAHUN TUNTAS

NINGGAL ORA MELAS

 

MANGKATE WAKTUNE JAM ROLAS

NGOMONGE ORA BAKAL LAWAS

TETAPI AHIRE KEBIAS

WIS SETAHUN TUNTAS

NINGGAL ORA MELAS

 

RA KOLU NGINUM LAN MANGAN

SELALU BAYANG NING PIKIRAN

MIKIRI SING DADI PUJAAN

ADUUH LAWAN PISAN NINGGAL IKI BADAN

 

MANGKATE WAKTUNE JAM ROLAS

NGOMONGE ORA BAKAL LAWAS

TETAPI AHIRE KEBIAS

WIS SETAHUN TUNTAS

NINGGAL ORA MELAS

 

MANGKATE WAKTUNE JAM ROLAS

NGOMONGE ORA BAKAL LAWAS

TETAPI AHIRE KEBIAS

WIS SETAHUN TUNTAS

NINGGAL ORA MELAS

 

SEMINGGU CUMA JANJINE

TEK TUNGGU KELEWAT WAKTUNE

NANGING PRIBE SAMPE SPRENE

LANGKA TEKANE LAN LANGKA KABARE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *