Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

JAM SIJI BENGI

JAM SIJI BENGI

Ciptaan : Yoyo S

 

JAM SIJI BENGI  WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO

ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO

 

WONG CERBON SAYAAAAAANG..

 

WONG LANANG EMAAAAAAAAN..

 

WONG DERMAYU SAYAAAAANG..

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

SOAL HARTA LAN BENDA NOMER DUA

SING PENTING ETA WONG LORO

SUKA TRIMA..

 

JAM SIJI BENGI

WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE

ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO

ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO

ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

SOAL HARTA LAN BENDA NOMER DUA

SING PENTING ETA WONG LORO

SUKA TRIMA..

 

JAM SIJI BENGI  WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *