Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

HAYALAN CINTA

HAYALAN CINTA

Ciptaan : Alim Suka Mulya

 

HAYALAN CINTA NGAYAL NING DUWUR MEGA

CUMBU MESRA KARO SAMPEAN

MEMADU CINTA KITA WONG LORO

NGUCAP JANJIBSALING SETIA

 

JEMBATAN BALERANG CINTA KULA TERHALANG

NELANGSA KELANGAN SAMPEAN

RASA BLI SANGGUP URIP DEWEKAN

BATIN TERSIKSA NING HAYALAN..

 

REFF//

DEMENE KULA ORA BISA GANTI

CUMA KAKANG SINGTAK DEMENI

 

KENANGAN CINTA MUNG NING LAMUNAN

KAPAN BAE DADI KENYATAAN

HAYALAN CINTA KARO SAMPEAN

MUGA MUGA DADI KENYATAAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *