Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GAWOK

GAWOK

Ciptaan : Agus Manthep

 

GAWOK DASAR SAMPEAN GAWOK

GAWOK ASAL NDELENG SING MONTOK

MATAE PLARAK PLOROK..

 

GAWOK PANCEN SAMPEAN GAWOK

GAWOK DOYAN SING BELOK

BLI PERDULI WIS BOSOK..

 

REFF//

PENGENE KULA DUE LANANG SING BLI GAWOK

SEBAB WONG GAWOK PIKIRANE SELALU JOROK

PENGENANE MUNG CALAK COLOK..

 

AREPAN RANGDA

APA MANING PERAWAN

NEMU NING DALAN

PASTI BAE DI PANGAN

SING PENTING BLI METU MODAL

 

DASAR SIRAJA GAWOK

DURUNG KENAL WIS PENGEN MACO

PIRANG PIRANG KORBANE

PADA BONYOK..

 

GAWOK DASAR SAMPEAN GAWOK

GAWOK ASAL NDELENG SING MONTOK

MATAE PLARAK PLOROK..

 

GAWOK PANCEN SAMPEAN GAWOK

GAWOK DOYAN SING BELOK

BLI PERDULI WIS BOSOK..

 

REFF//

PENGENE KULA DUE LANANG SING BLI GAWOK

SEBAB WONG GAWOK PIKIRANE SELALU JOROK

PENGENANE MUNG CALAK COLOK..

 

AREPAN RANGDA

APA MANING PERAWAN

NEMU NING DALAN

PASTI BAE DI PANGAN

SING PENTING BLI METU MODA

 

DASAR SIRAJA GAWOK

DURUNG KENAL WIS PENGEN MACO

PIRANG PIRANG KORBANE  PADA BONYOK..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *