Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GATOT KACA

GATOT KACA

Ciptaan : Pepen Efendi

 

DUH WONG LANANG BLI KUAT NING GANTENGE

YEN METENTENG GATOT KACA PRIBASANE

ARI NGOMONG TEGES PANGUCAPE

BISA NGIKAT ATI SENENG SING NYAWANGE

 

KANG DILURUH KEBENERAN NING URIPE

ORA SOKAN GAWE RESAH NING RAKYATE

SOPAN SANTUN BUDI BAHASANE

BISA NGIKAT ATI SING NYAWANGE

 

REFF//

AKEH WONG PADA KEBITA

BAYANGANE MANA MANA

KUWAYANG SENENG LAN BUNGA

LAMUN BARENG TUNGGAL SAGENAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *