Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GARANG

GARANG

Ciptaan : Pendy Gondrong

 

WONG GANTENG SAPA ARANE

DIPANDENG MANIS MESEME

ADUH TOBAT ORA KUAT

SUN DEMEN KAYA DIKEMAT

 

KETEMU NEMBE SEDINA

BAYANGAN KAYA NING MATA

DUH KAKANGA KULA CINTA

WONG GANTENG KAYA ARJUNA

 

REFF//

NING PRIBASANE WANI TOMBOK UMAH KARANG

ASAL KELAKON DEMENE KARO WONG GARANG

 

NING PRIBASANE WANI TOMBOK SAWAH BENGKOK

NAJAN DIPOYOK DEMENE SUN ORA KAPOK

 

WONG GANTENG SAPA ARANE

DIPANDENG MANIS MESEME

ADUH TOBAT ORA KUAT

SUN DEMEN KAYA DIKEMAT

 

REFF//

NING PRIBASANE WANI TOMBOK UMAH KARANG

ASAL KELAKON DEMENE KARO WONG GARANG

 

NING PRIBASANE WANI TOMBOK SAWAH BENGKOK

NAJAN DIPOYOK DEMENE SUN ORA KAPOK

 

WONG GANTENG SAPA ARANE

DIPANDENG MANIS MESEME

ADUH TOBAT ORA KUAT

SUN DEMEN KAYA DIKEMAT

 

KETEMU NEMBE SEDINA

BAYANGAN KAYA NING MATA

DUH KAKANGA KULA CINTA

WONG GANTENG KAYA ARJUNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *