Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GANDRUNG

GANDRUNG

Ciptaan : H. Udin Zein

 

AWAN DADI BAYANGAN, BENGI DADI IMPIAN

RASA GANDRUNG SEJERONING ATI,

KELINGAN SAMPE SETENGAH MATI..

HAYALAN LAN LAMUNAN, CUMA KASIH PUJAAN

KALIANG KABUR KENANG KANGINAN,

SETIBANE WONG DEMEN KELINGAN..

DUHAI PUJAAN HATI, BATINMU APA RA NGERTI

WELAS ASIH KANG NGANTI,

AJA LALI, UGA SAMPE HATI..

HAYALAN LAN LAMUNAN, CUMA KASIH PUJAAN

KALIANG KABUR KENANG KANGINAN,

SETIBANE WONG DEMEN KELINGAN..

DUHAI PUJAAN HATI, BATINMU APA RA NGERTI

WELAS ASIH KANG NGANTI,

AJA LALI, UGA SAMPE HATI..

PIRANG ULAN LAWASE, NINGGAL NING PANGGONANE

KRIKIL KALI BOKAT WIS WAKTUNE,

SING DILAMUN, MUNG KARI GAMBARE..

AWAN DADI BAYANGAN, BENGI DADI IMPIAN

RASA GANDRUNG SEJERONING ATI,

KELINGAN SAMPE SETENGAH MATI..

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *