Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

DUIT LANANG

DUIT LANANG

Ciptaan : Alim Suka Mulya

 

KANG COBA SING JUJUR KULA PENGEN SENENG KAYA BATUR

KANG AJA SELINGKUH NING WONG WADON SAMPEAN PALSU

 

SALING PERCAYA KUNCIE WONG RUMAH TANGGA

KULA NERIMA LAMUN SAMPEANE TERBUKA

MANGKAT KERJA OLIH BAYAN TERANG TERANGAN

AJA SIANGGEP DUIT LANANG..

 

KAAAAANG SING PERCAYA DUIT LANANG AWAL SENGSARA

BISA BISA GAWE CILAKA..

 

KAAAANG SING KELINGAN NING KELUARGA ANAK SAMPEAN

BUTUH BIAYA BUTUH BELANJA..

 

DUIT LANANG

AWAL SENGSARA..

DUIT LANANG

GAWE CILAKA..

 

SALING PERCAYA KUNCIE WONG RUMAH TANGGA

KULA NERIMA LAMUN SAMPEANE TERBUKA

MANGKAT KERJA OLIH BAYAN TERANG TERANGAN

AJA SIANGGEP DUIT LANANG..

 

KAAAAANG SING PERCAYA DUIT LANANG AWAL SENGSARA

BISA BISA GAWE CILAKA..

 

KAAAANG SING KELINGAN NING KELUARGA ANAK SAMPEAN

BUTUH BIAYA BUTUH BELANJA..

 

DUIT LANANG

AWAL SENGSARA..

DUIT LANANG

GAWE CILAKA..

 

KANG COBA SING JUJUR KULA PENGEN SENENG KAYA BATUR

KANG AJA SELINGKUH NING WONG WADON SAMPEAN PALSU

 

SALING PERCAYA KUNCIE WONG RUMAH TANGGA

KULA NERIMA LAMUN SAMPEANE TERBUKA

MANGKAT KERJA OLIH BAYAN TERANG TERANGAN

AJA SIANGGEP DUIT LANANG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *