Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Kota Cirebon

 

Lirik Lagu Tarling Kota Cirebon – Diana Sastra

Kota cerbon,
kota kang ning pinggir laut
Tapel wates jawa tengah jawa barat
Mumpung urip
sedurunge teka maut
Sing akeh
puji syukur go akherat

Kota cerbon
kumpulane para wali
Kang wis pada
semere ning gunung jati
Mumpung enom,
pada ngulati panganti
Agama islam wajib den anuti

Kentrong-kentrong
suarane wis mumandang
Srengengene wis surub wayae sore

Kota cerbon kesebute kota udang
Kesenian gitar suling gamelane

Kota cerbon
asale sing cai rebon
Pabrik grage
bakar petis gopetugon
Petis manis
belendrang banyune kacang
Pembangunan kota cirebon kang berintan