Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

DANAS PENTIL

DANAS PENTIL

Ciptaan : Wadi Oon

 

DANAS DANAS PENIL DIBUANGE NING DALAN

YEN SAMPEAN KUCIR AJA SOKAT DEMENAN

 

KULA LURUH LANANG SING WIS LANGKA RABINE

BLI AREP NGLADENI SING WIS ANA BUNTUTE

 

ARI NGOMONG KAYA MANUK BEO ARI NGAYAL PENGEN RABI LORO

 

DASAR KAKANG WEDI NING RABINE

YEN KETANGGUAN DIPULIR KUPINGE

 

 

KULA LURUH LANANG SING WIS LANGKA RABINE

BLI AREP NGLADENI SING WIS ANA BUNTUTE

 

ARI NGOMONG KAYA MANUK BEO ARI NGAYAL PENGEN RABI LORO

 

DASAR KAKANG WEDI NING RABINE

YEN KETANGGUAN DIPULIR KUPINGE

 

DANAS DANAS PENIL DIBUANGE NING DALAN

YEN SAMPEAN KUCIR AJA SOKAT DEMENAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *