Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

CUMA DUSTA

CUMA DUSTA

Ciptaan : E. Thorikin

 

SALAH APA DOSANE APA

SENOK SAMPE TEGA BOHONGI NING KITA

SUMPAH LAN JANJINE KIEN CUMA DUSTA

 

BENGEN JANJI AREP SETIA

SEHIDUP SEMATI SEIA SEKATA

TAPI NING BUKTINE SENOKE GAWE LARA

 

OMONGANE MUNG CUMA DUSTA..

 

PERCUMA ALESAN KULA WIS BLI PERCARA

NING AREPAN MATA GAWA LANANG LIA

MASIH KURANG APA PADAHAL SUN NGEBAKTI

NANG APA WONG AYU TEGA NGIYANATI

 

SENOK WIS INGKAR JANJI SUMPAE ORA BUKTI..

 

BENGEN JANJI AREP SETIA

SEHIDUP SEMATI SEIA SEKATA

TAPI NING BUKTINE SENOKE GAWE LARA

 

OMONGANE MUNG CUMA DUSTA..

 

PERCUMA ALESAN KULA WIS BLI PERCARA

NING AREPAN MATA GAWA LANANG LIA

MASIH KURANG APA PADAHAL SUN NGEBAKTI

NANG APA WONG AYU TEGA NGIYANATI

 

SENOK WIS INGKAR JANJI SUMPAE ORA BUKTI..

 

SALAH APA DOSANE APA

SENOK SAMPE TEGA BOHONGI NING KITA

SUMPAH LAN JANJINE KIEN CUMA DUSTA..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *