Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

CIBULAN

CIBULAN

Ciptaan : Toto

 

KELINGAN KULA KELINGAN

PELESIRAN JALAN JALAN

LUNGA PIKNIK NING CIBULAN

RAME RAME SEBEBATURAN..

 

MUTER MUTER NING PEGUNUNGAN

MAKSUDE LURUH HIBURAN

KANGGO BEBUNGAH PIKIRAN

MBARI LURUH PENGALAMAN

 

REFF//

ANGIN GUNUNG SUMALIWIR

BANYU BENING IWAKE PATING KELIPIR

LANANG WADON ADUS ADUSAN GEDE CILIK SESENENGAN

 

ANGIN GUNUNG SUMALIWIR

BANYU BENING IWAKE PATING KELIPIR

LANANG WADON ADUS ADUSAN GEDE CILIK SESENENGAN

 

MATA NGLIRIK NGIWE NENGEN

KAYA NGGREGES NING ANGEN ANGEN

PIKIRAN ORA KARUAN

MIKIRI NASIBE BADAN..

 

REFF//

ANGIN GUNUNG SUMALIWIR

BANYU BENING IWAKE PATING KELIPIR

LANANG WADON ADUS ADUSAN GEDE CILIK SESENENGAN

 

ANGIN GUNUNG SUMALIWIR

BANYU BENING IWAKE PATING KELIPIR

LANANG WADON ADUS ADUSAN GEDE CILIK SESENENGAN

 

MUTER MUTER NING PEGUNUNGAN

MAKSUDE LURUH HIBURAN

KANGGO BEBUNGAH PIKIRAN

MBARI LURUH PENGALAMAN..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *