Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

CECOBA

CECOBA

Ciptaan : Ipang Supendi

 

MANA-MENE WIS NASIBE,

URIP SUSAH, SELAWASE

NING WONG LANANG, NING AKHIRE

WATIR INGKAR, SING JANJINE

 

URIP MUNG NYANDANG ISIN,

YEN BENGI KESIKSA BATIN

BADAN SIJI SUSAHE NGATI,

KEPENGEN SUN DADI SIJI

 

REFF :

DUH GUSTI KANG KUASA,

KANG MAHA BIJAKSANA

PARINGI, KULA SINAR TERANG,

LAKSANA, SING DADI IMPIAN

 

AREP KAPAN SUN ENAKE,

URIP TENTREM SELAWASE

LANGKA SENENGE NING NDUNYA IKI,

YEN WONG LORO BLI SEHATI

 

REFF :

DUH GUSTI KANG KUASA,

KANG MAHA BIJAKSANA

PARINGI, KULA SINAR TERANG,

LAKSANA, SING DADI IMPIAN

 

MANA-MENE WIS NASIBE,

URIP SUSAH, SELAWASE

NING WONG LANANG, NING AKHIRE

WATIR INGKAR, SING JANJINE

 

URIP MUNG NYANDANG ISIN,

YEN BENGI KESIKSA BATIN

BADAN SIJI SUSAHE NGATI,

KEPENGEN SUN DADI SIJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *