Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM WARI LAIS

WARI LAIS

WARI LAIS Ciptaan : Hj. Dariah   WARI LAIS TERAPENA BANDA IRA IDIH WARI LAIS DUNUNG ALA DUNUNG DUDNUNG ALA DUNUNG LEMBEANE BAU KIWA PANGERANE LARA NANGIS

Read More

UTAK UTIK

UTAK UTIK Ciptaan : Hj. Dariah   TANGANE UTAK ATIK MBARI MESEM MATA NGELIRIK AREP NGOMONG BISIK BISIK KAKANG AJA GEREK BALIK   BRUK JARE AREPAN NGOMONG MUMPUNG LAGI SEPI UWONG WIS LAWAS KULA NGENTENI JARE AREP NEPATI JANJI   REFF     JANJI JANJI KANG NYATA DI SEKSENI KENANG WONG TUA DEMENAN SING AWIT […]

Read More

LAMUNAN

LAMUNAN Ciptaan : Hj. Dariah   LAMUNAN NING TENGAE WENGI GERIMIS SING ORA MARI MARI SINAR WULAN KETUTUP NING MENDUNG KELINGAN ATI DADI BINGUNG   LAP KELINGAN NING JAMAN SING WIS KELAKON SELAWASE URIP MUNG NYANGGA KETUWON BLENAK MANGAN YEN TURU BLI BISA LALI KELINGAN URIP IKI BAKAL MATI   REFF… BLI MIKIRI NING HARTA […]

Read More

MELU MELU APA

MELU MELU APA Ciptaan : Hj. Dariah   WONG SENENG MASA SENGITA WONG SENGIT MASA SENENGA TERSERAH AREP PADA NUDUH APA TEK TRIMA SI MANGSA WURUNGA   ENAK BLENAK KITA SING NYANGGA WONG SEJEN MELU KERUGIAN APA NGAKU BATUR SEDULUR YEN LAGI SUBUR YEN WIS HANCUR DI TINGGAL KABUR YEN WIS MLARAT DI TINGGAL MINGGAT […]

Read More

KUMPUL KEBO

KUMPUL KEBO Ciptaan : Hj. Dariah   BENGEN SI MEMANG PERCAYA KAWINAN JAMAN SEMANA SYARATE NURUT WONG TUA NUNGGU 40 DINA   TAPI YEN BOCAH SAIKI AKEH KANG ORA PERDULI PANTANGAN ORA BERARTI DURUNG KAWIN WIS NGICIPI   REFF… MENDING YEN DADI JODONE PRIBEN YEN SAMPE GAGALE SEPIRA ISUN WIRANGE LAMUN WIS GEDE WETENGE   […]

Read More