Categories
ALBUM WARI LAIS

WARI LAIS

WARI LAIS

Ciptaan : Hj. Dariah

 

WARI LAIS TERAPENA BANDA IRA

IDIH WARI LAIS DUNUNG ALA DUNUNG

DUDNUNG ALA DUNUNG

LEMBEANE BAU KIWA

PANGERANE LARA NANGIS

Categories
ALBUM WARI LAIS

UTAK UTIK

UTAK UTIK

Ciptaan : Hj. Dariah

 

TANGANE UTAK ATIK

MBARI MESEM MATA NGELIRIK

AREP NGOMONG BISIK BISIK

KAKANG AJA GEREK BALIK

 

BRUK JARE AREPAN NGOMONG

MUMPUNG LAGI SEPI UWONG

WIS LAWAS KULA NGENTENI

JARE AREP NEPATI JANJI

 

REFF

 

 

JANJI JANJI KANG NYATA

DI SEKSENI KENANG WONG TUA

DEMENAN SING AWIT CILIK

DEMENE MUNG TEKA SETITIK

KULA ORA BAKAL ELIK…PENGEN GAGE GAGE ASIK

 

LAKSANA TAK PENGANTENAN

KULA DUENI KAULAN

SEMINGGU BLI METU METU

MANGAN TURU MANGAN TURU

 

Categories
ALBUM WARI LAIS

LAMUNAN

LAMUNAN

Ciptaan : Hj. Dariah

 

LAMUNAN NING TENGAE WENGI

GERIMIS SING ORA MARI MARI

SINAR WULAN KETUTUP NING MENDUNG

KELINGAN ATI DADI BINGUNG

 

LAP KELINGAN NING JAMAN SING WIS KELAKON

SELAWASE URIP MUNG NYANGGA KETUWON

BLENAK MANGAN YEN TURU BLI BISA LALI

KELINGAN URIP IKI BAKAL MATI

 

REFF…

BLI MIKIRI NING HARTA BENDA

SUNG NGERASA URIP SUGIH DOSA

DUNYA BLI DI GAWA MATI

CUMA AMAL PERBUATAN SIJI

 

AREP INSAF AJA SAMPE TERLAMBAT

NING AKHERAT LANGKA GENAE SESAMBAT

YA TUHAN MUGA DI AMPURA DOSA

NING GUSTI KULAN NYUEUN LAN DEDONGA

 

Categories
ALBUM WARI LAIS

MELU MELU APA

MELU MELU APA

Ciptaan : Hj. Dariah

 

WONG SENENG MASA SENGITA

WONG SENGIT MASA SENENGA

TERSERAH AREP PADA NUDUH APA

TEK TRIMA SI MANGSA WURUNGA

 

ENAK BLENAK KITA SING NYANGGA

WONG SEJEN MELU KERUGIAN APA

NGAKU BATUR SEDULUR YEN LAGI SUBUR

YEN WIS HANCUR DI TINGGAL KABUR

YEN WIS MLARAT DI TINGGAL MINGGAT

 

REFF…

CIRIE WONG SIRIK DENGKI

IRI DELENG BATUR SUGIH

DI PANCING LAN DI OMBANG AMBING

DI BOPONG YEN BUKTI SALAH DI BANTING

 

 

Categories
ALBUM WARI LAIS

KUMPUL KEBO

KUMPUL KEBO

Ciptaan : Hj. Dariah

 

BENGEN SI MEMANG PERCAYA

KAWINAN JAMAN SEMANA

SYARATE NURUT WONG TUA

NUNGGU 40 DINA

 

TAPI YEN BOCAH SAIKI

AKEH KANG ORA PERDULI

PANTANGAN ORA BERARTI

DURUNG KAWIN WIS NGICIPI

 

REFF…

MENDING YEN DADI JODONE

PRIBEN YEN SAMPE GAGALE

SEPIRA ISUN WIRANGE

LAMUN WIS GEDE WETENGE

 

WONG TUA WIS MASA BODO

NASEHAT ORA DIENGGO

AKHIRE MUNG KANGGO CONTOH

DURUNG KAWIN KUMPUL KEBO

 

Categories
ALBUM WARI LAIS

TURUN SINTREN

TURUN SINTREN

Ciptaan : Hj. Dariah

 

TURUN TURUN SINTREN

SINTRENE MIDADARI NEMU KEMBANG

YUN AYUNAN

NEMU KEMBANG NYUN AYUNAN

KEMBANG SI JAYA INDRA

MIDADARI TEMURUNAN