Categories
ALBUM LANANG COBRA

LANANG COBRA

LANANG COBRA

Ciptaan : Anggi R

 

KATON KALEM LAN PANTES

GAWE WONG WADON GEMES

PADAHAL WATEKE KERAS

PERSIS KOBRA SING BUAS

 

AWAS KABEH WASPADA

AJA SAMPE KEGODA

NING RAYUAN LANANG KOBRA

SEBAB BISA BAHAYA

 

AWAS SING ATI ATI

YEN KOBRA LAGI BERAKSI

HOBIE KOBRA NGOBERAL JANJI

SERINGE SELALU DIINGKARI

 

AWAS KUDU WASPADA

NING RAYU LANANG KOBERA

AKEH WADON SING DADI MANGSA

YEN WIS MATUK DITINGGAL LUNGA

 

AWAS… LANANG KOBRA..

AWAS… LANANG KOBRA..

 

Categories
ALBUM LANANG COBRA

PREMAN INSYAF

PREMAN INSYAF

Ciptaan Pendi Gondrong

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING IRENG

LAMUN WIS MABOK ORA DELENG DELENG

PREMAN JALANAN MABOK MABOKAN NING PINGGIR DALAN..2X

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING ALAS

LAMUN WIS MABOK ORA DUE MELAS

 

PERDULI BATUR KARO SEDULUR KADANG KADANG IBUR..2X

 

REFF//

MANJING METU NING PENJARA

NGOMONGE UWIS BIASA

PREMAN KIEN WIS JERA

ALHAMDULILLAH..

 

PREMAN KIEN WIS INSAF

NGOMONGE AREPAN TOBAT

SUMPAE WANI KUALAT

LIMANG WAKTU MADEP KIBLAT

 

PEEEEEREMAN INSAF..2X

 

WAJAE SEREM KAYA KUCING IRENG

LAMUN WIS MABOK ORA DELENG DELENG

PREMAN JALANAN MABOK MABOKAN NING PINGGIR DALAN..2X

 

KEMBALI KE REFF//

 

 

 

Categories
ALBUM LANANG COBRA

NOK DIAN

NOK DIAN

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

NOK DIAN SING PERCAYA

SUMPAE KAKANG AREP SETIA

MUN SIJI PUJAANE HATI

SETIA NOK DIAN SING TEK SAYANGI

 

KANG KAJI KULA WATIR BAE

JANJINE MUNG CUMA NING LAMBE

WATIRE SAMPEAN MBOHONGI

TIWAS PASRAH GAWE LARA NING ATI

 

REFF//

NOOOOK.. DIAN SAYANG

AJA RAGU AJA MELANG

NOOOOK.. DIAN SAYANG

KAKANG SAYANG NING NOK

WIS ORA KEPALANG

 

KAAANG.. KAJI SAYANG

KULA RAGU KULA MELANG

KAAANG.. KAJI SAYANG

WATIR MENGKO GAWE WEWIRANG

 

KULA WATIR BAE SULAYA JANJINE

 

AJA WATIR SAYANG SING PERCAYA BAE

 

KANG KAJI KULA WATIR BAE

JANJINE MUNG CUMA NING LAMBE

WATIRE SAMPEAN MBOHONGI

TIWAS PASRAH GAWE LARA NING ATI

 

KEMBALI KE REFF//

 

 

Categories
ALBUM LANANG COBRA

CINTA

CINTA

Ciptaan : Anggi R

Categories
ALBUM LANANG COBRA

KLAMBI ABANG

KLAMBI ABANG

Ciptaan : H. Sunario , MA

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

REFF//

KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE

ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

REFF //

 

KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE

ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

 

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE

LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE

WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE

SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

 

Categories
ALBUM LANANG COBRA

ABG TUA

ABG TUA

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

ABG TUA ABG LAGI BERGAYA

KLALEN USIA NGAKUE MASIH REMAJA

PASANG AKSI PASANG GAYA

BLI MIKIR PUTU WIS LIMA

ABG TUA BLI NGACA..

ABG TUA..

 

ABG KOLOT YEN NDELENG WADON MOTOK

ORA PERDULI NAJAN ISI DOMPET ENTOK

PASANG AKSI PASANG GAYA

BLI MIKIR PUTU WIS LIMA

ABG TUA BLI NGACA..

ABG TUA..

 

REFF//

NGANDEL AKEN DOMPET KANDEL

HOBIE BODI SING MUNTEL

LAMUN NDELENG WADON PRIGEL

KUKUR ENDAS ORA GATEL..

 

BLI ISIN UNTU WIS COPOT

KULIT KENDO, PIPI KEMPOT

BLI WIRANG KULIT WIS NGLUNTUNG

TINGGAL KULIT KARO BALUNG..

 

ABG TUA.. ABG TUA..

 

ABG TUA ABG LAGI BERGAYA

KLALEN USIA NGAKUE MASIH REMAJA

PASANG AKSI PASANG GAYA

BLI MIKIR PUTU WIS LIMA

ABG TUA BLI NGACA..

ABG TUA..