Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM LANANG COBRA

LANANG COBRA

LANANG COBRA Ciptaan : Anggi R   KATON KALEM LAN PANTES GAWE WONG WADON GEMES PADAHAL WATEKE KERAS PERSIS KOBRA SING BUAS   AWAS KABEH WASPADA AJA SAMPE KEGODA NING RAYUAN LANANG KOBRA SEBAB BISA BAHAYA   AWAS SING ATI ATI YEN KOBRA LAGI BERAKSI HOBIE KOBRA NGOBERAL JANJI SERINGE SELALU DIINGKARI   AWAS KUDU […]

Read More

PREMAN INSYAF

PREMAN INSYAF Ciptaan Pendi Gondrong   WAJAE SEREM KAYA KUCING IRENG LAMUN WIS MABOK ORA DELENG DELENG PREMAN JALANAN MABOK MABOKAN NING PINGGIR DALAN..2X   WAJAE SEREM KAYA KUCING ALAS LAMUN WIS MABOK ORA DUE MELAS   PERDULI BATUR KARO SEDULUR KADANG KADANG IBUR..2X   REFF// MANJING METU NING PENJARA NGOMONGE UWIS BIASA PREMAN KIEN […]

Read More

NOK DIAN

NOK DIAN Ciptaan : Pendi Gondrong   NOK DIAN SING PERCAYA SUMPAE KAKANG AREP SETIA MUN SIJI PUJAANE HATI SETIA NOK DIAN SING TEK SAYANGI   KANG KAJI KULA WATIR BAE JANJINE MUNG CUMA NING LAMBE WATIRE SAMPEAN MBOHONGI TIWAS PASRAH GAWE LARA NING ATI   REFF// NOOOOK.. DIAN SAYANG AJA RAGU AJA MELANG NOOOOK.. […]

Read More

KLAMBI ABANG

KLAMBI ABANG Ciptaan : H. Sunario , MA   KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE   REFF// KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN   KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES […]

Read More

ABG TUA

ABG TUA Ciptaan : Pendi Gondrong   ABG TUA ABG LAGI BERGAYA KLALEN USIA NGAKUE MASIH REMAJA PASANG AKSI PASANG GAYA BLI MIKIR PUTU WIS LIMA ABG TUA BLI NGACA.. ABG TUA..   ABG KOLOT YEN NDELENG WADON MOTOK ORA PERDULI NAJAN ISI DOMPET ENTOK PASANG AKSI PASANG GAYA BLI MIKIR PUTU WIS LIMA ABG […]

Read More