Categories
ALBUM KEDER BALIKE

NAGDU 3

NGADU TELU

Ciptaan : Almin Said

 

NAJAN NGEBAKTI ATI SERING NAFSU

SUN DUE LAKI DIWAYU TELU

NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA

RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

#

RUWEDE ALAS DURUNG SEPIRA

LUWIH RIWEDE PIKIRAN KULA

BLENAK TEMEN NGELAKONI WAYUAN

LANANG SIJI GANYANG-GANYANGAN

PENGENE WONG WADON LAKI AJA WAYUAN

SEBAB WONG WAYUAN GAMPANG TUKARAN

ANA PRIBASANE

MANUK PUYUH DIKANDANG

NAFSU WONG DIWAYU

REBUTAN LANANG

WADON TELU DIWAYU

KAPAN AREP NGANGGURE

BACK TO  #

NAJAN NGEBAKTI ATI SERING NAFSU

SUN DUE LAKI DIWAYU TELU

NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA

RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

Categories
ALBUM KEDER BALIKE

KEDER BALIKE

KEDER BALIKE

Ciptaan :Almin Said

 

KESIKSA DIRI KULA DIFITNAH LAKI

NUDUH KULA NYELEWENG KARO TANGGA

SALAH TANPA BUKTI KAKANG NGAJARI RABI **

KEGILA-GILA TINGKAH LAKUNE KULA

DURUNG GAWE SALAH DILELARA

RUSAK JIWA RAGA LAKI ORA SETIA

 

REFF //

KULA KARO LAKI EMONG GAWE SALAH

RUMASA KULA ORA DUWE WONG TUA

DIPEGAT NING LAKI SUN KEDER BALIKE

BLI DUWE UMAH AREP NGEMPRAG NING

SAPA YEN MASIH URIP MIMI LAN MAMA

BLI MUNGKIN SENGSARA

 

KEMBALI KE: ** , REFF , * , **

 

Categories
ALBUM KEDER BALIKE

JEGER

JEGER

Ciptaan : Anggi R

 

 

DANDANE KEREN ABIS, GAYANE KAYA ARTIS

LURUNE GADIS SING MANIS,KAYA SELEBRITIS

 

NUMPAKE MOBIL SEDAN. KAYA ARTIS GEDEAN

KUPINGE TINDIK ANTINGAN, BLI KEITUNGAN

 

REFF //

 

DUH BLI KUAT, YEN NYAWANG SAMPEAN

WAJAE GANTENG LAN GAUL PISAN

 

BADAN KEKER, ADUH GEDE PISAN

PANTESE JEGER DADI JULUKAN

SABAN WONG WADON BLI KUAT NYAWANG SAMPEAN

MEMANG SI JEGER DADI JAGOAN

 

NUMPAKE MOBIL SEDAN. KAYA ARTIS GEDEAN

KUPINGE TINDIK ANTINGAN, BLI KEITUNGAN

 

REFF //

 

DUH BLI KUAT, YEN NYAWANG SAMPEAN

WAJAE GANTENG LAN GAUL PISAN

 

BADAN KEKER, ADUH GEDE PISAN

PANTESE JEGER DADI JULUKAN

SABAN WONG WADON BLI KUAT NYAWANG SAMPEAN

MEMANG SI JEGER DADI JAGOAN

 

DANDANE KEREN ABIS, GAYANE KAYA ARTIS

LURUNE GADIS SING MANIS,KAYA SELEBRITIS

 

NUMPAKE MOBIL SEDAN. KAYA ARTIS GEDEAN

KUPINGE TINDIK ANTINGAN, BLI KEITUNGAN

 

Categories
ALBUM KEDER BALIKE

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

Ciptaan : Nino SB

 

LAGI SENENG SENENGE

LAGI DEMEN DEMENE

WONG TUA NGALANGI,

BLOLIH BLI NGRESTONI

 

JARENE KAYU MATI,

NEMPEL NING KAYU URIP

BLI DUWE BALUNG ERI,

MAMA MIMI NGUBANGI

HARTA SING DIDELENGI

 

REFF //

KAKANG…, OH SAYANG…

AWAK GERING, SELALU MIKIRI SAMPEAN

 

SAYANG…, LUNGA MENDI…

KULA KANG, KEPENGEN NGIBURI

MAMAH DUH KEJEM TEMEN,

KUDU SEANGKAT, KUDU SEPANGKAT SEDRAJAT…

 

JARENE KAYU MATI,

NEMPEL NING KAYU URIP

BLI DUWE BALUNG ERI,

MAMA MIMI NGUBANGI

HARTA SING DIDELENGI

 

KEMBALI KE REFF //

 

 

 

 

 

Categories
ALBUM KEDER BALIKE

KEMBANG PESI

KEMBANG PESI

Ciptaan : Mama Titin

 

DURUNG ANA NINGWANG

NIPULASARAMANUSIA

SAMPE DADIE KEMBANG

NYEGERAKEN NING DUNIA

 

DUH NASIB ISUN KEDUHUNG KARO KEYUNYUN

WONG TUA LANGKA MELASE NING ANAK LANGKA SAYANGE

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN

 

DURUNG ANA NINGWANG

NIPULASARAMANUSIA

SAMPE DADIE KEMBANG

NYEGERAKEN NING DUNIA

 

DUH NASIB ISUN KEDUHUNG KARO KEYUNYUN

WONG TUA LANGKA MELASE NING ANAK LANGKA SAYANGE

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN

 

KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN

SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN..

 

Categories
ALBUM KEDER BALIKE

KOTA CIREBON

KOTA CIREBON

Ciptaan : Mama Titin

 

KOTA CERBON, KOTA KANG NING PINGGIR LAUT

TAPEL WATES JAWA TENGAH JAWA BARAT

MUMPUNG URIP SEDURUNGE TEKA MAUT

SING AKE PUJI SYUKUR GO AKHERAT

 

KOTA CERBON KUMPULANE PARA WALI

KANG WIS PADA SEMERE NING GUNUNG JATI

MUNMPUNG ENOM, PADA NGULATI PANGANTI

AGAMA ISLAM WAJIB DEN ANUTI

 

KENTRONG-KENTRONG SUARANE WIS MUMANDANG

SRENGENGENE WIS MURUB WAYAE SORE

 

KOTA CERBON KESEBUTE KOTA UDANG

KESENIAN GITAR SULING GAMELANE

 

KOTA CERBON ASALE SING CAI REBON

PABRIK GRAGE BAKAR PETIS GOPETUGON

PETIS MANIS BELENDRANG BANYUNE KACANG

PEMBANGUNAN KOTA CIREBON KANG BERINTAN