Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM KEDER BALIKE

NAGDU 3

NGADU TELU Ciptaan : Almin Said   NAJAN NGEBAKTI ATI SERING NAFSU SUN DUE LAKI DIWAYU TELU NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA # RUWEDE ALAS DURUNG SEPIRA LUWIH RIWEDE PIKIRAN KULA BLENAK TEMEN NGELAKONI WAYUAN LANANG SIJI GANYANG-GANYANGAN PENGENE WONG WADON LAKI AJA WAYUAN SEBAB WONG WAYUAN GAMPANG TUKARAN ANA PRIBASANE […]

Read More

KEDER BALIKE

KEDER BALIKE Ciptaan :Almin Said   KESIKSA DIRI KULA DIFITNAH LAKI NUDUH KULA NYELEWENG KARO TANGGA SALAH TANPA BUKTI KAKANG NGAJARI RABI ** KEGILA-GILA TINGKAH LAKUNE KULA DURUNG GAWE SALAH DILELARA RUSAK JIWA RAGA LAKI ORA SETIA   REFF // KULA KARO LAKI EMONG GAWE SALAH RUMASA KULA ORA DUWE WONG TUA DIPEGAT NING LAKI […]

Read More

JEGER

JEGER Ciptaan : Anggi R     DANDANE KEREN ABIS, GAYANE KAYA ARTIS LURUNE GADIS SING MANIS,KAYA SELEBRITIS   NUMPAKE MOBIL SEDAN. KAYA ARTIS GEDEAN KUPINGE TINDIK ANTINGAN, BLI KEITUNGAN   REFF //   DUH BLI KUAT, YEN NYAWANG SAMPEAN WAJAE GANTENG LAN GAUL PISAN   BADAN KEKER, ADUH GEDE PISAN PANTESE JEGER DADI JULUKAN […]

Read More

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP Ciptaan : Nino SB   LAGI SENENG SENENGE LAGI DEMEN DEMENE WONG TUA NGALANGI, BLOLIH BLI NGRESTONI   JARENE KAYU MATI, NEMPEL NING KAYU URIP BLI DUWE BALUNG ERI, MAMA MIMI NGUBANGI HARTA SING DIDELENGI   REFF // KAKANG…, OH SAYANG… AWAK GERING, SELALU MIKIRI SAMPEAN   SAYANG…, LUNGA MENDI… […]

Read More

KEMBANG PESI

KEMBANG PESI Ciptaan : Mama Titin   DURUNG ANA NINGWANG NIPULASARAMANUSIA SAMPE DADIE KEMBANG NYEGERAKEN NING DUNIA   DUH NASIB ISUN KEDUHUNG KARO KEYUNYUN WONG TUA LANGKA MELASE NING ANAK LANGKA SAYANGE   KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN   KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN SENAJAN AKEH […]

Read More

KOTA CIREBON

KOTA CIREBON Ciptaan : Mama Titin   KOTA CERBON, KOTA KANG NING PINGGIR LAUT TAPEL WATES JAWA TENGAH JAWA BARAT MUMPUNG URIP SEDURUNGE TEKA MAUT SING AKE PUJI SYUKUR GO AKHERAT   KOTA CERBON KUMPULANE PARA WALI KANG WIS PADA SEMERE NING GUNUNG JATI MUNMPUNG ENOM, PADA NGULATI PANGANTI AGAMA ISLAM WAJIB DEN ANUTI   […]

Read More