Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM JAM 1 BENGI

JAM SIJI BENGI

JAM SIJI BENGI Ciptaan : Yoyo S   JAM SIJI BENGI  WONG WIS TURU LALI ARI KULA PIKIRAN BAE ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE   SAMPE JAM LORO ATI TAMBAH KACAU OH HUBUNGAN KITA WONG LORO ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO   WONG CERBON SAYAAAAAANG..   WONG LANANG EMAAAAAAAAN..   WONG DERMAYU SAYAAAAANG..   YEN DADI […]

Read More

MIKIRI JANJI

MIKIRI JANJI Ciptaan :Toto S   AJA LOK PIKIRAN NING SOAL DEMENAN MENDING HIBURAN SENENG NING BADAN..   YEN TERUS MIKIRI DEMENAN KANG SISJI LARANE NING ATI SUSAH SENDIRI..   YEN WONG LANANG NGUPAI JANJI AJA DIANGGEP IKU PASTI SEBAB YEN LAGI DEMEN WONG SEJEN KLALEN KARO DEMENAN BENGEN   AKEH SING PUTUS ASA GARA […]

Read More

NAMBANG DAWA

NAMBANG DAWA Ciptaan : H. Udin Zein   LARA NING ATI DITINGGAL LAKI RASANE SEDIH TANPA PERMISI DI URUS BELI DI PEGAT BELI BATIN DISIKSA DIGAWE LARA   ALIAS NAMBANG DAWA..   APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA   APA SIH WIS BOSEN APA WIS […]

Read More

MAMPANG MUMPUNG

MAMPANG MUMPUNG Ciptaan : Yoyo S   WONG AYU PIRA LAWASE LANCANG TEMEN OMONGANE AJA MALING MALINGANE TEMEN ADIRAN AKEH SING DEMEN RUMAH TANGGA NGGO DOLANAN BLI MIKIRI MASA  DEPAN LAMUN LAKINE SALAH SETITIK NGAJAK TUKAR TERUS PURIK.   REFF // DUMEH AYU DUMEH LINCAH MAMPANG MUMPUNG NGUMBAR NAPSU SIRA MENGKONE KEDUHUNG LAKI ENOM PERCAYA […]

Read More

NANGAPA

NANGAPA Ciptaan :   NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA LAWAS BLI TEKA TEKA KEBAYANG NING MATA   NING ENDI DUH SEKIEN NING ENDI APA BLI INGET JANJI SUMPAH BARENG MATI   PEGEL NGAREP NGAREPE PEGEL NGENTENANANE LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA TEKANE LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA KABARE   NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA LAWAS BLI TEKA […]

Read More

KAWIN PAKSA

KAWIN PAKSA Ciptaan :   MANA MENE WONG TUA BAE KAYA WONG WIS LANGKA PIKIRE PRIWEN ENAKE PRIWEN SENENGE WONG RUMAH TANGGA KAWIN DIPAKSA PILIHANE WONG TUA..   BAGEN BATIN ORA NERIMA NANGING KULA ORA KUASA NAJAN KECEWA BATIN KESIKSA SABAR TEK TRIMA BOKAT SURATAN TAKDIRE KANG KUASA..   REFF// MAMA DUH TEGEL TEMEN MAKSA […]

Read More