Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

JAM SIJI BENGI

JAM SIJI BENGI

Ciptaan : Yoyo S

 

JAM SIJI BENGI  WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO

ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO

 

WONG CERBON SAYAAAAAANG..

 

WONG LANANG EMAAAAAAAAN..

 

WONG DERMAYU SAYAAAAANG..

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

SOAL HARTA LAN BENDA NOMER DUA

SING PENTING ETA WONG LORO

SUKA TRIMA..

 

JAM SIJI BENGI

WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE

ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO

ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO

ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

YEN DADI SIJI

SENENG NING ATI

NAJAN KELANTI

 

NING GUBUG TUA

KULA NERIMA KULA SUKA

 

SOAL HARTA LAN BENDA NOMER DUA

SING PENTING ETA WONG LORO

SUKA TRIMA..

 

JAM SIJI BENGI  WONG WIS TURU LALI

ARI KULA PIKIRAN BAE ADUH ANGEL DIGAWA TURUNE

 

SAMPE JAM LORO ATI TAMBAH KACAU

OH HUBUNGAN KITA WONG LORO ADUH KAPAN BISA TEPUNG JODO..

Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

MIKIRI JANJI

MIKIRI JANJI

Ciptaan :Toto S

 

AJA LOK PIKIRAN

NING SOAL DEMENAN

MENDING HIBURAN

SENENG NING BADAN..

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

YEN WONG LANANG NGUPAI JANJI

AJA DIANGGEP IKU PASTI

SEBAB YEN LAGI DEMEN WONG SEJEN

KLALEN KARO DEMENAN BENGEN

 

AKEH SING PUTUS ASA GARA GARAE CINTA

JANJIE WONG LANANG SERING GAWE WIRANG

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

YEN WONG LANANG NGUPAI JANJI

AJA DIANGGEP IKU PASTI

SEBAB YEN LAGI DEMEN WONG SEJEN

KLALEN KARO DEMENAN BENGEN

 

AKEH SING PUTUS ASA GARA GARAE CINTA

JANJIE WONG LANANG SERING GAWE WIRANG

 

AJA LOK PIKIRAN

NING SOAL DEMENAN

MENDING HIBURAN

SENENG NING BADAN..

 

YEN TERUS MIKIRI

DEMENAN KANG SISJI

LARANE NING ATI

SUSAH SENDIRI..

 

Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

NAMBANG DAWA

NAMBANG DAWA

Ciptaan : H. Udin Zein

 

LARA NING ATI DITINGGAL LAKI

RASANE SEDIH TANPA PERMISI

DI URUS BELI DI PEGAT BELI

BATIN DISIKSA DIGAWE LARA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

YEN WIS ORA SUKA AJA DI LELARA

PRIWEN SIH KAREPE PRIWEN TANGGUNG JAWABE

 

APA ARTINE WONG RUMAH TANGGA

DI PEGAT ORA KETUNGGON ORA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

APA SIH WIS BOSEN APA WIS BLI DEMEN

APA WIS BLI SUKA APA WIS BLI TRESNA

 

YEN WIS ORA SUKA AJA DI LELARA

PRIWEN SIH KAREPE PRIWEN TANGGUNG JAWABE

 

LARA NING ATI DITINGGAL LAKI

RASANE SEDIH TANPA PERMISI

DI URUS BELI DI PEGAT BELI

BATIN DISIKSA DIGAWE LARA

 

ALIAS NAMBANG DAWA..

 

Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

MAMPANG MUMPUNG

MAMPANG MUMPUNG

Ciptaan : Yoyo S

 

WONG AYU PIRA LAWASE

LANCANG TEMEN OMONGANE

AJA MALING MALINGANE TEMEN

ADIRAN AKEH SING DEMEN

RUMAH TANGGA NGGO DOLANAN

BLI MIKIRI MASA  DEPAN

LAMUN LAKINE SALAH SETITIK NGAJAK TUKAR TERUS PURIK.

 

REFF //

DUMEH AYU DUMEH LINCAH MAMPANG MUMPUNG

NGUMBAR NAPSU SIRA MENGKONE KEDUHUNG

LAKI ENOM PERCAYA KANG KAYA BOCAH

BARANG WIS TUA LURUH PANGAN KENGELAN

PRIHATIN SING AWIT ENOM AJA PENGEN DADI LAKON

RUMAH TANGGA NGGO SEPISAN BAE MENAWA SENENG AKHIRE

 

Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

NANGAPA

NANGAPA

Ciptaan :

 

NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA

LAWAS BLI TEKA TEKA

KEBAYANG NING MATA

 

NING ENDI DUH SEKIEN NING ENDI

APA BLI INGET JANJI

SUMPAH BARENG MATI

 

PEGEL NGAREP NGAREPE

PEGEL NGENTENANANE

LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA TEKANE

LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA KABARE

 

NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA

LAWAS BLI TEKA TEKA

KEBAYANG NING MATA

 

REFF//

ORA DISANGKA SANGKA LAN ORA DINYANA

NANGAPA SAMPEAN TEGA NINGGAL KULA

 

ORA DISANGKA SANGKA LAN ORA DINYANA

NANGAPA SAMPEAN TEGA NINGGAL KULA

 

APA SALAE APA DOSAE

APA SALAE TEGA NINGGALE

 

NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA

LAWAS BLI TEKA TEKA

KEBAYANG NING MATA

 

NING ENDI DUH SEKIEN NING ENDI

APA BLI INGET JANJI

SUMPAH BARENG MATI

 

PEGEL NGAREP NGAREPE

PEGEL NGENTENANANE

LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA TEKANE

LAWAS NINGGALE SAMPE SEPRENE LANGKA KABARE

 

NANGAPA DUH SEKIEN NANGAPA

LAWAS BLI TEKA TEKA

KEBAYANG NING MATA

KEMBALI KE REFF //

Categories
ALBUM JAM 1 BENGI

KAWIN PAKSA

KAWIN PAKSA

Ciptaan :

 

MANA MENE WONG TUA BAE

KAYA WONG WIS LANGKA PIKIRE

PRIWEN ENAKE PRIWEN SENENGE

WONG RUMAH TANGGA

KAWIN DIPAKSA

PILIHANE WONG TUA..

 

BAGEN BATIN ORA NERIMA

NANGING KULA ORA KUASA

NAJAN KECEWA

BATIN KESIKSA

SABAR TEK TRIMA

BOKAT SURATAN

TAKDIRE KANG KUASA..

 

REFF//

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

DASAR WONG TUA PANCEN WIS TEGA

TEGA NYIKSA JIWA KELAWAN RAGA..

 

BAGEN BATIN ORA NERIMA

NANGING KULA ORA KUASA

NAJAN KECEWA

BATIN KESIKSA

SABAR TEK TRIMA

BOKAT SURATAN

TAKDIRE KANG KUASA..

 

REFF//

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

MAMA DUH TEGEL TEMEN

MAKSA WONG ORA DEMEN

 

DASAR WONG TUA PANCEN WIS TEGA

TEGA NYIKSA JIWA KELAWAN RAGA..

 

MANA MENE WONG TUA BAE

KAYA WONG WIS LANGKA PIKIRE

PRIWEN ENAKE PRIWEN SENENGE

WONG RUMAH TANGGA

KAWIN DIPAKSA

PILIHANE WONG TUA..