Categories
ALBUM GAWOK

GAWOK

GAWOK

Ciptaan : Agus Manthep

 

GAWOK DASAR SAMPEAN GAWOK

GAWOK ASAL NDELENG SING MONTOK

MATAE PLARAK PLOROK..

 

GAWOK PANCEN SAMPEAN GAWOK

GAWOK DOYAN SING BELOK

BLI PERDULI WIS BOSOK..

 

REFF//

PENGENE KULA DUE LANANG SING BLI GAWOK

SEBAB WONG GAWOK PIKIRANE SELALU JOROK

PENGENANE MUNG CALAK COLOK..

 

AREPAN RANGDA

APA MANING PERAWAN

NEMU NING DALAN

PASTI BAE DI PANGAN

SING PENTING BLI METU MODAL

 

DASAR SIRAJA GAWOK

DURUNG KENAL WIS PENGEN MACO

PIRANG PIRANG KORBANE

PADA BONYOK..

 

GAWOK DASAR SAMPEAN GAWOK

GAWOK ASAL NDELENG SING MONTOK

MATAE PLARAK PLOROK..

 

GAWOK PANCEN SAMPEAN GAWOK

GAWOK DOYAN SING BELOK

BLI PERDULI WIS BOSOK..

 

REFF//

PENGENE KULA DUE LANANG SING BLI GAWOK

SEBAB WONG GAWOK PIKIRANE SELALU JOROK

PENGENANE MUNG CALAK COLOK..

 

AREPAN RANGDA

APA MANING PERAWAN

NEMU NING DALAN

PASTI BAE DI PANGAN

SING PENTING BLI METU MODA

 

DASAR SIRAJA GAWOK

DURUNG KENAL WIS PENGEN MACO

PIRANG PIRANG KORBANE  PADA BONYOK..

 

Categories
ALBUM GAWOK

MENDUNG IRENG

MENDUNG IRENG

Ciptaan : Nino SB

 

KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG,

MANUK BANGO, MABUR BALIK NERJANG SORE..

MABURE..KAYA WONG KEDER BALIKE

KAYA KAYA WAKILI ATI NENG KENE..

 

RUMAH TANGGA DURUNG PERNAH SUN BAHAGIA,

APA BEDA LANGKA RESTU SING WONG TUA..

YA ALLOH TULUNG BUKA PIKIRAN,

LANGIT PETENG LANGKA DALAN BUNTU PISAN..

KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG..

 

REFF//

LARA…ADUH LARA.., LAKI..SERING NYIKSA..

AMPUN..SEWU AMPUN.., MIMI..SEWU GETUN..

AKIBAT SUN NGELAWAN KENANG WONG TUA,

DICECOBA WATIR KENANG HUKUM KARMA..

 

RUMAH TANGGA DURUNG PERNAH SUN BAHAGIA,

APA BEDA LANGKA RESTU SING WONG TUA..

YA ALLOH TULUNG BUKA PIKIRAN,

LANGIT PETENG LANGKA DALAN BUNTU PISAN..

KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG..

 

REFF//

LARA…ADUH LARA.., LAKI..SERING NYIKSA..

AMPUN..SEWU AMPUN.., MIMI..SEWU GETUN..

AKIBAT SUN NGELAWAN KENANG WONG TUA,

DICECOBA WATIR KENANG HUKUM KARMA..

 

KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG,

MANUK BANGO, MABUR BALIK NERJANG SORE..

MABURE..KAYA WONG KEDER BALIKE

KAYA KAYA WAKILI ATI NENG KENE..

KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG..

 

Categories
ALBUM GAWOK

KEPINCUT TANGGA

KEPINCUT TANGGA

Ciptaan : Mimin Grogol

 

TIWAS KERJA TEK LAKONI

KERJA APA TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PANAS PERIH TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

KERJA KULI TEK LAKONI

MANGKAT ESUK BALIK BENGI

PANAS PERIH TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

REFF//

NYATA BAE NYATA LAKI KEPENCUT NING TANGGA

NYATA BAE NYATA LAKI MAKSA NING ARABIA

 

WIS AKEH CONTONE LAKI PADA BLI SETIA

WIS AKEH BUKTINE NING RABI BIASA BAE

 

RONG TAHUN WIS TEKA

NYATANE NYATA BAE NYATA

 

KERJA KULI TEK LAKONI

MANGKAT ESUK BALIK BENGI

PANAS PERIH TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI

 

REFF//

NYATA BAE NYATA LAKI KEPENCUT NING TANGGA

NYATA BAE NYATA LAKI MAKSA NING ARABIA

 

WIS AKEH CONTONE LAKI PADA BLI SETIA

WIS AKEH BUKTINE NING RABI BIASA BAE

 

RONG TAHUN WIS TEKA

NYATANE NYATA BAE NYATA

 

TIWAS KERJA TEK LAKONI

KERJA APA TEK LAKONI

ENAK BLENAK TEK LAKONI

PANAS PERIH TEK LAKONI

PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI..

Categories
ALBUM GAWOK

CUMA DUSTA

CUMA DUSTA

Ciptaan : E. Thorikin

 

SALAH APA DOSANE APA

SENOK SAMPE TEGA BOHONGI NING KITA

SUMPAH LAN JANJINE KIEN CUMA DUSTA

 

BENGEN JANJI AREP SETIA

SEHIDUP SEMATI SEIA SEKATA

TAPI NING BUKTINE SENOKE GAWE LARA

 

OMONGANE MUNG CUMA DUSTA..

 

PERCUMA ALESAN KULA WIS BLI PERCARA

NING AREPAN MATA GAWA LANANG LIA

MASIH KURANG APA PADAHAL SUN NGEBAKTI

NANG APA WONG AYU TEGA NGIYANATI

 

SENOK WIS INGKAR JANJI SUMPAE ORA BUKTI..

 

BENGEN JANJI AREP SETIA

SEHIDUP SEMATI SEIA SEKATA

TAPI NING BUKTINE SENOKE GAWE LARA

 

OMONGANE MUNG CUMA DUSTA..

 

PERCUMA ALESAN KULA WIS BLI PERCARA

NING AREPAN MATA GAWA LANANG LIA

MASIH KURANG APA PADAHAL SUN NGEBAKTI

NANG APA WONG AYU TEGA NGIYANATI

 

SENOK WIS INGKAR JANJI SUMPAE ORA BUKTI..

 

SALAH APA DOSANE APA

SENOK SAMPE TEGA BOHONGI NING KITA

SUMPAH LAN JANJINE KIEN CUMA DUSTA..

 

Categories
ALBUM GAWOK

KEDANAN LANANG

KEDANA LANANG

Ciptaan : A. Sakad

 

MENGKENEN LAGI KEDANAN LANANG

CENGAR CENGIR DEWEKAN KAYA KENANG KESURUPAN

NGELAMUN GEMUYU NANGIS DEWEKAN..

 

WONG GANTENG TULUNG AJA TEGELAN

KULA DEMEN SAMPEAN DEMENE KEPATIWANA

MUNG SIJI KAKANG SING KANGGO TAMBA

 

REFF//

PEGEL NDODOK SIKIL SAMPE KESEMUTAN

NUNGGU KAKANG NAJAN KATON SEKLAYABAN

 

RINDU KULA NING SAMPEAN BLI KETAHAN

SUMADOTE ATI KEPENGEN BARENGAN

PRIBASANE LINTANG NGALI MUNG GIA DRIJI

SEKUAYAN YEN BLI DADI SIJI

 

WONG GANTENG TULUNG AJA TEGELAN

KULA DEMEN SAMPEAN DEMENE KEPATIWANA

MUNG SIJI KAKANG SING KANGGO TAMBA

 

REFF//

PEGEL NDODOK SIKIL SAMPE KESEMUTAN

NUNGGU KAKANG NAJAN KATON SEKLAYABAN

 

RINDU KULA NING SAMPEAN BLI KETAHAN

SUMADOTE ATI KEPENGEN BARENGAN

PRIBASANE LINTANG NGALI MUNG GIA DRIJI

SEKUAYAN YEN BLI DADI SIJI

 

MENGKENEN LAGI KEDANAN LANANG

CENGAR CENGIR DEWEKAN KAYA KENANG KESURUPAN

NGELAMUN GEMUYU NANGIS DEWEKAN..

 

Categories
ALBUM GAWOK

PUTRI ONG TIEN NIO

PUTRI ONG TIEN NIO

Ciptaan : Mamae Titin

 

PUTRI ONG TIEN NIO SAKING NEGRI TAR TAR

KEPENGEN TEMON SUNAN GUNUNG JATI

DIPIMPIN DI NING PANGLIMA PERANG TAR TAR

PANJENENGANE KEPENGEN MUTIH

 

GAWANE PUTRI KERAMIK PURSELE

PIRING LAN GUCI BARANG RAJA BRANUN

MINANGKA BUKTI ORA BAKAL KELALEN

NING ANAK PUTU KANG MULASARAN

 

REFF//

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

GUNUNG AMPARAN GO PENGELING ELING

SEKABEH UMAT MUSLIMIN MUSLIMAH

KAWERUANIRA PUTRI RARA SUMANDI

GARWANE WALI KUTABIN JAMAN

 

REFF//

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

HEY KABEH WONG CERBON YA IKI PUTRI SEJATI

KETEMU SEPANGKON PENGENE DADI SAWIJI

 

PUTRI ONG TIEN NIO SAKING NEGRI TAR TAR

KEPENGEN TEMON SUNAN GUNUNG JATI

DIPIMPIN DI NING PANGLIMA PERANG TAR TAR

PANJENENGANE KEPENGEN MUTIH..