Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM DANAS PENTIL

DANAS PENTIL

DANAS PENTIL Ciptaan : Wadi Oon   DANAS DANAS PENIL DIBUANGE NING DALAN YEN SAMPEAN KUCIR AJA SOKAT DEMENAN   KULA LURUH LANANG SING WIS LANGKA RABINE BLI AREP NGLADENI SING WIS ANA BUNTUTE   ARI NGOMONG KAYA MANUK BEO ARI NGAYAL PENGEN RABI LORO   DASAR KAKANG WEDI NING RABINE YEN KETANGGUAN DIPULIR KUPINGE […]

Read More

PITULIKUR TAUN

PITULIKUR TAU Ciptaan : Alim Suka Mulya   PITULIKUR TAHUN PISAHAN KARO DEMENAN SAMPE SEPRENE MASIH KELINGAN BAE..   SUSAH NGILANG AKEN DEMENE KULA NING KAKANG GONTA GANTI CINTA MALAH NYIKSA NING JIWA..   SUN NYOBA TAK ILANG AKEN KENANGAN CINTA SAMPEAN NYATANE BLI BISA ILANG..   DUH TEGA SAMPEAN TEGA NYIKSA CINTAE KULA BLIKUAT […]

Read More

KAWIN KONTRAK

KAWIN KONTRAK Ciptaan : Wadi Oon   DEMI TUHAN KULA CINTA MATI DEMEN PISAN NING WONG DUE RABI NAJAN ORA BAKAL KELAKON SING PENTING SERING KESAWANG KATON   ORA BISA NGILANG AKEN DEMEN SUN BLI KUAT NAHAN ANGAN ANGAN WIS TEK COBA DIBUANG CINTA ANGGER GA ORA ILANG SING MATA   NAJAN KULA DUDU RABINE […]

Read More

KEMBANG MUNTAHA

KEMBANG MUNTAHA Ciptaan : Alim Suka Mulya   WANGINE KEMBANG MUNTAHA MEGARE NING BENGI SELASA DURUNG ANA DURUNG SEMPURNA LAMUN DURUNG BARENG SEUMAH   KALIANG KABUR KANGINAN YEN WONG DEMEN SELALU KELINGAN LUNGA NYENGKAL NDODOK NYEMGKAL NYENGKAL BAE NING PIKIRAN   DUH KANGMAS MENEA DOLAN DEMENE AJA SING KADOAN   WONG GANTENG AJA ISIN ISIN […]

Read More

DUIT LANANG

DUIT LANANG Ciptaan : Alim Suka Mulya   KANG COBA SING JUJUR KULA PENGEN SENENG KAYA BATUR KANG AJA SELINGKUH NING WONG WADON SAMPEAN PALSU   SALING PERCAYA KUNCIE WONG RUMAH TANGGA KULA NERIMA LAMUN SAMPEANE TERBUKA MANGKAT KERJA OLIH BAYAN TERANG TERANGAN AJA SIANGGEP DUIT LANANG..   KAAAAANG SING PERCAYA DUIT LANANG AWAL SENGSARA […]

Read More

SUJUD

SUJUD Ciptaan : Durya Hidayat   DUH ADUH MIMI NYUHUN AMPURA SING CILIK SAMPE DEWASA KULA DURUNG NYENENG AKEN WONG TUA URIP KULA GEDE PISAN DOSA..   NYIA NYIA WONG TUA SAMPE NINGGAL DUNIA DUH GUSTI KULAE PASRAH DUDU KULA TEGA NING WONG TUA BLENAK TEMEN KETINGGAL WONG TUA..   REFF// AMPUN KEDUHUNG TINEMUNG BURI […]

Read More