Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

Category: ALBUM CECOBA

IRENG KLENTENG

IRENG KLENTENG Ciptaan : Anggi R   DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE ATI RINDU YEN BENGI BLI BISA TURU PENGEN KETEMU BLI KUAT SUN NAHAN RINDU   IRENG KULITE TUTUR SAPANE DUH WONG GANTENG GAWE KELINGAN BAE   DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE MANIS MESEME […]

Read More

TARUNG MENYAN

TARUNG MENYAN Ciptaan : Almin Said   LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN PENGEN DUENI, REBUTAN… SAMPE NAN TARUNG MENYAN…   SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI NGAKALI LANANG SIJI… PENGEN DADI SAWIJI…   REFF : ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI   ADUH PAK DUKUN, BELANANA SUN EMONG WIRANG, […]

Read More

ULA LEMPE

ULA LEMPE Ciptaan : Ipang Supendi   TANGKRANG TONGKRONG MENENGE NING TEMPAT SEPI.. LARAK LIRIK LURUH WONG WADON MAREKI.. YEN DURUNG OLIH MANGSANE MENENG BAE.. ITU WATEKE WONG LANANG ULA LEMPE..   LAMUN ANA WONG WADON ABANG LAMBENE.. PURA PURA MAREKI TAKON ARANE PASTI NYOKOT LAMUN WIS SEPI JAGATE   IKU WATEKE WONG LANANG ULA […]

Read More

REMANG REMANG

REMANG REMANG Ciptaan : Papa Irma   UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA   BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI NALIKA TEKA NING MAKAM WALI   YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI   REFF : SAKSI MENARA KUDUS UGA GUNUNG MURIA   KABEH PADA TAWASUL PASRAH NING KANG […]

Read More

SARUNG ILANG

SARUNG ILANG Ciptaan : Iip Bakir   WIS LAWAS SKIEN KULA KELANGAN MENDI BAE ANANE KASIH PUJAAN PRIBASANE SARUNG ILANG KARO KAKANG SING TEK SAYANG PUCUK CINTA TINGGAL KENANGAN   SAMPE SEKIEN KULANE MASIH NGENTENI NING SAMPEAN SINGDADI GANDULANE ATI DIGAWA TURU ORALALI KULA PENGEN DADI SIJI ANA NING ENDI KULA NGULATI..   REFF// LAMUN […]

Read More

WEWE LANANG

WEWE LANANG Ciptaan : Pendi Gondrong   APA SIH SAKING DEMENE APA SIH KELEBIHANE DIWAYU MENENG BAE SAKING RINGI RINGIE   JELASPISAN WIS NENTANG YEN WONG WADON WAYU LANANG NAJAN SAYANG SEGUDANG LAMUN KITA KETENDANG   APA BAE LANANGE KUAT NAHAN LARANE BLI SANGGUP BLI SUDI BAGEN PERANG YEN WADON WAYU LANANG   DASAR WADON […]

Read More