Categories
ALBUM CECOBA

IRENG KLENTENG

IRENG KLENTENG

Ciptaan : Anggi R

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE

ATI RINDU YEN BENGI BLI BISA TURU

PENGEN KETEMU BLI KUAT SUN NAHAN RINDU

 

IRENG KULITE TUTUR SAPANE

DUH WONG GANTENG GAWE KELINGAN BAE

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE

 

REFF//

DUH KAKANG KULANE DEMEN SAMPEAN

ORA TAHAN KEPENGEN BARENGAN

 

BAGEN IRENG TAPI KULANE DEMEN

KULA KESEMSEM NING LANANG IRENG KLENTENG

 

WONG LANANG IRENG KLENTENG

SUN DEMEN NING KAKANG PANGLENG..

 

BAGEN IRENG WONGE GANTENG

GAWE ATI SUN KESEMSEM..

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE

ATI RINDU YEN BENGI BLI BISA TURU

PENGEN KETEMU BLI KUAT SUN NAHAN RINDU

 

IRENG KULITE TUTUR SAPANE

DUH WONG GANTENG GAWE KELINGAN BAE

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE

 

REFF//

DUH KAKANG KULANE DEMEN SAMPEAN

ORA TAHAN KEPENGEN BARENGAN

 

BAGEN IRENG TAPI KULANE DEMEN

KULA KESEMSEM NING LANANG IRENG KLENTENG

 

WONG LANANG IRENG KLENTENG

SUN DEMEN NING KAKANG PANGLENG..

 

BAGEN IRENG WONGE GANTENG

GAWE ATI SUN KESEMSEM..

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE

ATI RINDU YEN BENGI BLI BISA TURU

PENGEN KETEMU BLI KUAT SUN NAHAN RINDU

 

IRENG KULITE TUTUR SAPANE

DUH WONG GANTENG GAWE KELINGAN BAE

 

DUH BLI KUAT YEN WIS NYAWANG GANTENGE

MANIS MESEME GAWE SUN KELINGAN BAE..

Categories
ALBUM CECOBA

TARUNG MENYAN

TARUNG MENYAN

Ciptaan : Almin Said

 

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN

PENGEN DUENI, REBUTAN…

SAMPE NAN TARUNG MENYAN…

 

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI

NGAKALI LANANG SIJI…

PENGEN DADI SAWIJI…

 

REFF :

ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA

KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

 

ADUH PAK DUKUN, BELANANA

SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN

YEN CINTA KELAKSANA

SUN AREP MULANG TRIMA

 

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI

NGAKALI LANANG SIJI…

PENGEN DADI SAWIJI…

 

REFF :

ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA

KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

 

ADUH PAK DUKUN, BELANANA

SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN

YEN CINTA KELAKSANA

SUN AREP MULANG TRIMA

 

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN

PENGEN DUENI, REBUTAN…

SAMPE NAN TARUNG MENYAN…

Categories
ALBUM CECOBA

ULA LEMPE

ULA LEMPE

Ciptaan : Ipang Supendi

 

TANGKRANG TONGKRONG MENENGE

NING TEMPAT SEPI..

LARAK LIRIK LURUH WONG WADON

MAREKI..

YEN DURUNG OLIH MANGSANE

MENENG BAE..

ITU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

LAMUN ANA WONG WADON

ABANG LAMBENE..

PURA PURA MAREKI TAKON ARANE

PASTI NYOKOT LAMUN WIS SEPI JAGATE

 

IKU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

ATI ATI WONG WADON KUDU TELITI

AJA SAMPE KEDUHUNG TINEMU BURI

LAMUN ANA WONG LANANG MANIS OMONGE

APA MANING LAMUNAN PINTER NGRAYUNE

 

AKEH LANANG ULA LEMPE

YEN NYOKOT KELINGAN BAE..

 

LAMUN ANA WONG WADON

ABANG LAMBENE..

PURA PURA MAREKI TAKON ARANE

PASTI NYOKOT LAMUN WIS SEPI JAGATE

 

IKU WATEKE WONG LANANG

ULA LEMPE..

 

ATI ATI WONG WADON KUDU TELITI

AJA SAMPE KEDUHUNG TINEMU BURI

LAMUN ANA WONG LANANG MANIS OMONGE

APA MANING LAMUNAN PINTER NGRAYUNE

 

AKEH LANANG ULA LEMPE

YEN NYOKOT KELINGAN BAE..

 

TANGKRANG TONGKRONG MENENGE NING TEMPAT SEPI..

LARAK LIRIK LURUH WONG WADON

MAREKI..YEN DURUNG OLIH MANGSANE

MENENG BAE..

ITU WATEKE WONG LANANG ULA LEMPE..

Categories
ALBUM CECOBA

REMANG REMANG

REMANG REMANG

Ciptaan : Papa Irma

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI

KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI..

Categories
ALBUM CECOBA

SARUNG ILANG

SARUNG ILANG

Ciptaan : Iip Bakir

 

WIS LAWAS SKIEN KULA KELANGAN

MENDI BAE ANANE KASIH PUJAAN

PRIBASANE SARUNG ILANG

KARO KAKANG SING TEK SAYANG

PUCUK CINTA TINGGAL KENANGAN

 

SAMPE SEKIEN KULANE MASIH NGENTENI

NING SAMPEAN SINGDADI GANDULANE ATI

DIGAWA TURU ORALALI KULA PENGEN DADI SIJI

ANA NING ENDI KULA NGULATI..

 

REFF//

LAMUN SARUNG ILANG BISA TUKU MANING

YEN WONG LANANG ILANG LURUH GANTI MANING..2X

 

ADUH KEDER MILIE DURUNG ANA SING COCOK BAE

NAJAN AKEH WONG LANANG KULA WATIR GAMPANG ILANG..

 

SAMPE SEKIEN KULANE MASIH NGENTENI

NING SAMPEAN SINGDADI GANDULANE ATI

DIGAWA TURU ORALALI KULA PENGEN DADI SIJI

ANA NING ENDI KULA NGULATI..

Categories
ALBUM CECOBA

WEWE LANANG

WEWE LANANG

Ciptaan : Pendi Gondrong

 

APA SIH SAKING DEMENE APA SIH KELEBIHANE

DIWAYU MENENG BAE SAKING RINGI RINGIE

 

JELASPISAN WIS NENTANG YEN WONG WADON WAYU LANANG

NAJAN SAYANG SEGUDANG LAMUN KITA KETENDANG

 

APA BAE LANANGE KUAT NAHAN LARANE

BLI SANGGUP BLI SUDI BAGEN PERANG

YEN WADON WAYU LANANG

 

DASAR WADON HIYANAT NEKAT ATINE JAHAT

WIS DUE LAKI PENGENE PAPAT BLI WEDI KENANG KUALAT

GUBUG DUWUR GUBUG DUWUR MELATI NING PINGGIR SUMUR

RELA HANCUR BAGEN IBUR YEN RABI  DIREBUT BATUR