Categories
ALBUM ARJUNA IRENG

MAS BUNJUN

MAS BUNJUN

Ciptaan :

 

MAS BUNJUN AJA BALIK DINGIN

SEBAB KULAE MASIH KEPENGEN MANING

DIBELAI SAYANG DICUMBU MESRA

RASA MELAYANG KAYA NING SURGA

 

MAS BUNJUN AJA BALIK DINGIN

NEMBE KETEMU MASA AREP BALIK MANING

NEMBE JAM 12 DURUNG JAM 1

APA BLI MELAS SUN MASIH RINDU

 

MAS BUNJUN AJA BALIK DINGIN

 

REFF

 

SUYUDANA BANOWATI PUTRA PANDU RAJA AMARTA

TURUTANA MUMPUNG DURUNG MATI

WONG LAGI RINDU KEBAYANG NING MATA

 

SANGKURIANG KEAWANAN NGUDAG NGUDAG

NYI DAYANG SUMBI

BISA EDAN SEDALAN DALAN

YEN BLI BISA LAKSANA DIRI

Categories
ALBUM ARJUNA IRENG

ARJUNA IRENG

ARJUNA IRENG

Ciptaan :

 

BAGUS TEMEN RUPANE

SAPA BAE ARANE

KUWAYANG SENENGE YEN SUN JADI JODONE **

GANTENG GAGAH PERKASA

SATRIA SING PENDAWA

ARJUNA IRENG GAWE PIKIRAN PUYENG 2X

 

REFF//

NAJAN IRENG EWONGE

TAPI GANTENG RUPANE

SENAJAN IRENG KULITE

BAGUS NING TINGKAH LAKUNE

 

BAGEN ARJUNA IRENG

JULUKANE WONG GANTENG

MANIS YEN DIPANDENG MESEM

AKEH WONG WADON KESENGSEM

ARJUNA IRENG…

SATRIA GANTENG.

 

KEMBALI, ** , REFF , * , **

 

Categories
ALBUM ARJUNA IRENG

REMANG REMANG

REMANG REMANG

Ciptaan : Papa Irma

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI

KUAT AKEN IMAN SUN IKI

 

REFF :

SAKSI MENARA KUDUS

UGA GUNUNG MURIA

 

KABEH PADA TAWASUL

PASRAH NING KANG KUASA

 

NYUHUN SAYAFAATE KANNJENG NABI

LAN KAROMAH KABEH SING PARA WALI

 

UDAN BANYU MATA TIBA ORA KRASA

NYAKSENI UGA NGIRINGI DOA

 

BATIN SUN SEDIH INGET NING MATI

NALIKA TEKA NING MAKAM WALI

 

YA ALLAH YA ROBBI  KUAT AKEN IMAN SUN IKI..

Categories
ALBUM ARJUNA IRENG

MMS BAE

MMS BAE

Ciptaan :

Categories
ALBUM ARJUNA IRENG

ABANG ABANG LAMBE

ABANG ABANG LAMBE

Ciptaan :