Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

BUNTUT LIONG

BUNTUT LIONG

Ciptaan : Wadi Oon

 

GODONG GODONG KENDAL

DITANDUR NING GALENG

MADER NMBE KENAL

JALUK TURU BARENG

 

KETENGER SIFATE

KETENGER WATEKE

KAKANG AKEH WADONE

 

BUNTUT BUNTUT LIYONG

YA DAWA YA BENGKOK

DASAR MATA WADON

TUKANG CRAWAK CROWOK

 

WIS KATON TUKMISE

WIS KATON SOBUDE

NGAKUNE DUDA BAE

 

REFF//

LANANG JAMAN KIEN

KAYA BUNTUT LIYONG

RABI DEWEK DITINGGAL

LURUH SING LUWIH MLESNONG

 

NAJAN KAKANG BAGUS

NAJAN KAKANG BAYED

KULA ORA KEPENCUT

WEDI BOKAT DIGERED

 

BUNTUT BUNTUT LIYONG

YA DAWA YA BENGKOK

DASAR MATA WADON

TUKANG CRAWAK CROWOK

 

WIS KATON TUKMISE

WIS KATON SOBUDE

NGAKUNE DUDA BAE

 

REFF//

LANANG JAMAN KIEN

KAYA BUNTUT LIYONG

RABI DEWEK DITINGGAL

LURUH SING LUWIH MLESNONG

 

NAJAN KAKANG BAGUS

NAJAN KAKANG BAYED

KULA ORA KEPENCUT

WEDI BOKAT DIGERED

 

GODONG GODONG KENDAL

DITANDUR NING GALENG

MADER NMBE KENAL

JALUK TURU BARENG

 

KETENGER SIFATE

KETENGER WATEKE

KAKANG AKEH WADONE..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *