Categories
ALBUM NGECOS MATA

BUJANGE RAKYAT

”NGOMONG MULUK-MULUK JANJINE SING EMPUK-EMPUK

DADI PEMIMPIN AJA UNCANG-UNCANG ANGGUK

DADI PEMIMPIN RAKYAT ANGGER NGEPLAK BATUK….

DASARE WONG BODO ISUK-ISUK NGGIRING KEBO

AWAS DI BEBODO AJA NDELENG DUIT IJO… KAYA BUTA IJO…

YEN DADI WONG PINTER AWAS AJA KEBLINGER

OTAK SI KOMPUTER YEN NGOMONG DIPUTAR PUTER

GAWE RAKYAT KEDER… GAWE ENDAS MBLENGER….”

Leave a Reply

Your email address will not be published.