Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

SATENE BAE

SATENE BAE Ciptaan : E. Thorikin   KAKANG KULA WIS NGERTI BOKAT PENGEN NGRASANI CUKUP SEPISAN BAE LAMON PAN TUKU SATE AJA DIGAWA WEDUSE..   KIEN KULA WIS PAHAM KAKANG WIS ORA DOYAN KAYA LIR IBARATE MANGAN MUNG TAHU TEMPE KAKANG WIS BOSEN MANGANI   REFF// YEN KAKANG PENGEN NYOBA PENGEN MANGAN NING JABA LOS […]

Read More

SANDIWARA CINTA

SANDIWARA CINTA Ciptaan : E. Thorikin   PERCUMA JANJI PERCUMA SUMPAH NGOMONG CINTA BUKTINE LANGKA   KANG NGRAYU APA SUN ORA NRIMA SEKIEN BUKTI SAMPEAN DUSTA SING ANA SANDIWARA CINTA   REFF// APA SIH ARTINE CINTA YEN SAMPEAN ORA SETIA   MUNG MANIS CUMA NING LAMBE ORA SAMPE LAHIR BATINE KANG SAMPEAN LANGKA KASIH SAYANGE […]

Read More

GUNUNG JATI

GUNUNG JATI Ciptaan : Mamae Titin   GUNUNG JATI GUNUNG AMPARAN PADA BAKTI DUMATENG PANGERAN BALE JAJAT BALE PASEBAN TEMPAT SYIAR AGAMA ISLAM   LIWANG LIWUNG GUNUNG SEMBUNG YEN NYANYIWUNG NING KANG MAHA AGUNG KASEPUHAN UGA KANOMAN TAWASULAN SABAN PANGGONAN   REFF// NING ASTANA GUNUNG JATI GULATANA KABE PANGARTI BALE MANGU MINANGKA BUKTI LURU SANGU […]

Read More

WBS ( WATIR BLI SETIA)

WBS (WATIR BLI SETIA) Ciptaan : E. Thorikin   SENAJAN UMAH GEDONG MOBIL MEWAH KULA EMONG WATIR BLI SETIA SUN ORA PANDENG NING HARTA BAGEN MISKIN TAPI KULA RELA   SING TEK PENGENI CINTAE SEJATI MELAS LAN SAYANG YEN WIS DADI SAWIJI   SOK KADANG WONG LANANG MANIS OMONGE TAPI NYATANE LANGKA BUKTINE   REFF// […]

Read More

KEMBANG WARUNG

KEMBANG WARUNG Ciptaan : Yoyo S   SENOK KAKANGE SENENG SENENG PENGEN ANA PAREM NAJAN SENOK KEMBANG WARUNG YEN GELEM ORA KEDUHUNG   CINTA DUDU JAMU KAKANG AJA NGERAYU KADER KITA ARANG KETEMU ISIN BOKAT ANA WONG NGRUNGU   REFF// BAGEN JAMU JAMU KERATON SING DAGANGE BINANGERA NMBE KETEMU PENGEN KELAKON KARO WONG AYU PELAYAN.. […]

Read More

KEGEMBANG

KEGEMBANG Ciptaan : Agus Manthep   KEGEMBANG KAKANG KEGEMBANG KEGEMBANG NING WADON LIA KEGEMBENG KAKANG KEGEMBANG HARTA SING DADI LANTARAN   KEBANDANG KAKANG KEBANDANG KEBANDANG RANGDA ANYARAN KEBANDANG KAKANG KEBANDANG CINTANE WIS NING WONG LIA   REFF// RUMASA KULA WONG DUE CINTA WAJAR YEN KAKANG NINGGAL LUNGA   BOKAT MEMANG WIS DADI KUDUNE NASIB CINTA […]

Read More