Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP

KAYU MATI NEMPEL KAYU URIP Ciptaan : Nino SB   LAGI SENENG SENENGE LAGI DEMEN DEMENE WONG TUA NGALANGI, BLOLIH BLI NGRESTONI   JARENE KAYU MATI, NEMPEL NING KAYU URIP BLI DUWE BALUNG ERI, MAMA MIMI NGUBANGI HARTA SING DIDELENGI   REFF // KAKANG…, OH SAYANG… AWAK GERING, SELALU MIKIRI SAMPEAN   SAYANG…, LUNGA MENDI… […]

Read More

KEMBANG PESI

KEMBANG PESI Ciptaan : Mama Titin   DURUNG ANA NINGWANG NIPULASARAMANUSIA SAMPE DADIE KEMBANG NYEGERAKEN NING DUNIA   DUH NASIB ISUN KEDUHUNG KARO KEYUNYUN WONG TUA LANGKA MELASE NING ANAK LANGKA SAYANGE   KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN SENAJAN AKEH RINTANGAN BLI BAKAL DADI HALANGAN   KEKASIH PUJAAN SAMPE KAPAN SUN KELINGAN SENAJAN AKEH […]

Read More

KOTA CIREBON

KOTA CIREBON Ciptaan : Mama Titin   KOTA CERBON, KOTA KANG NING PINGGIR LAUT TAPEL WATES JAWA TENGAH JAWA BARAT MUMPUNG URIP SEDURUNGE TEKA MAUT SING AKE PUJI SYUKUR GO AKHERAT   KOTA CERBON KUMPULANE PARA WALI KANG WIS PADA SEMERE NING GUNUNG JATI MUNMPUNG ENOM, PADA NGULATI PANGANTI AGAMA ISLAM WAJIB DEN ANUTI   […]

Read More

JOGET

JOGET Ciptaan : Nino SB   HARI YANG INDAH TAKAN TERLUPA DISAAT PESTA UNTUK KALIAN LUPAKAN SEJENAK PUSING YANG ADA YU JOGET GEMBIRA IKUTI IRAMA..   TARIK PASANGANMU GOYANGKAN BADAN HAPPY AJA WALAU SUDAH BERDANDAN NIKMATI MUSIK BUATKANLAH TERBANG RESAPI MIMPI DALAM HAYALAN..   REFF// DENGARKANLAH ALUNAN MUSIK KARNA LAGU INI MENARIK ACUHKAN MATA YANG […]

Read More

NASIB BADAN

NASIB BADAN Ciptaan : H. Udin Zein   DUH MENGKENEN RASANE DADI WONG ORA DUE SENGSARA SING LANGKA LIRENE AREP KAPAN NUNGGU SENENGE AREP TULUNG NING SAPA AREP SAMBAT NING SAPA WONG TUA WIS LANGKA NING DUNYA URIP KULA SABATANG KARA   REFF// KABERAN NASIBE SI BADAN NING DUNYA MUNG NYANDANG CECOBA ORA DISANGKA LAN […]

Read More

KEDUHUNG

KEDUHUNG Ciptaan : Drs. Abdul Adjib   KEDUHUNG RASA NING ATI ISUN PIKIRAN RASA KEYUNYUN YEN DIELING ELING RASA GETUN SEKIEN URIP SUN NGLAMUN..   AREP JALUK TULUNG TULUNG SAPA AREP SAMBAT SAMBAT SAPA AREP NGOMONG WALEH KARO MAMA WATIRE ORA DITRIMA..   ADUH GUSTIA KANG MAHA SUCI PRIPUN NASIB KULA IKI KEDUHUNG KULA DIGAWE […]

Read More