Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

GAWOK

GAWOK Ciptaan : Agus Manthep   GAWOK DASAR SAMPEAN GAWOK GAWOK ASAL NDELENG SING MONTOK MATAE PLARAK PLOROK..   GAWOK PANCEN SAMPEAN GAWOK GAWOK DOYAN SING BELOK BLI PERDULI WIS BOSOK..   REFF// PENGENE KULA DUE LANANG SING BLI GAWOK SEBAB WONG GAWOK PIKIRANE SELALU JOROK PENGENANE MUNG CALAK COLOK..   AREPAN RANGDA APA MANING […]

Read More

MENDUNG IRENG

MENDUNG IRENG Ciptaan : Nino SB   KESAWANG LANGIT PETENG MENDUNG IRENG, MANUK BANGO, MABUR BALIK NERJANG SORE.. MABURE..KAYA WONG KEDER BALIKE KAYA KAYA WAKILI ATI NENG KENE..   RUMAH TANGGA DURUNG PERNAH SUN BAHAGIA, APA BEDA LANGKA RESTU SING WONG TUA.. YA ALLOH TULUNG BUKA PIKIRAN, LANGIT PETENG LANGKA DALAN BUNTU PISAN.. KESAWANG LANGIT […]

Read More

KEPINCUT TANGGA

KEPINCUT TANGGA Ciptaan : Mimin Grogol   TIWAS KERJA TEK LAKONI KERJA APA TEK LAKONI ENAK BLENAK TEK LAKONI PANAS PERIH TEK LAKONI PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI   KERJA KULI TEK LAKONI MANGKAT ESUK BALIK BENGI PANAS PERIH TEK LAKONI ENAK BLENAK TEK LAKONI PADU AJA NGONGKON KULA NING LUAR NEGRI   […]

Read More

CUMA DUSTA

CUMA DUSTA Ciptaan : E. Thorikin   SALAH APA DOSANE APA SENOK SAMPE TEGA BOHONGI NING KITA SUMPAH LAN JANJINE KIEN CUMA DUSTA   BENGEN JANJI AREP SETIA SEHIDUP SEMATI SEIA SEKATA TAPI NING BUKTINE SENOKE GAWE LARA   OMONGANE MUNG CUMA DUSTA..   PERCUMA ALESAN KULA WIS BLI PERCARA NING AREPAN MATA GAWA LANANG […]

Read More

KEDANAN LANANG

KEDANA LANANG Ciptaan : A. Sakad   MENGKENEN LAGI KEDANAN LANANG CENGAR CENGIR DEWEKAN KAYA KENANG KESURUPAN NGELAMUN GEMUYU NANGIS DEWEKAN..   WONG GANTENG TULUNG AJA TEGELAN KULA DEMEN SAMPEAN DEMENE KEPATIWANA MUNG SIJI KAKANG SING KANGGO TAMBA   REFF// PEGEL NDODOK SIKIL SAMPE KESEMUTAN NUNGGU KAKANG NAJAN KATON SEKLAYABAN   RINDU KULA NING SAMPEAN […]

Read More

PUTRI ONG TIEN NIO

PUTRI ONG TIEN NIO Ciptaan : Mamae Titin   PUTRI ONG TIEN NIO SAKING NEGRI TAR TAR KEPENGEN TEMON SUNAN GUNUNG JATI DIPIMPIN DI NING PANGLIMA PERANG TAR TAR PANJENENGANE KEPENGEN MUTIH   GAWANE PUTRI KERAMIK PURSELE PIRING LAN GUCI BARANG RAJA BRANUN MINANGKA BUKTI ORA BAKAL KELALEN NING ANAK PUTU KANG MULASARAN   REFF// […]

Read More