Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

BLARAK SENGKLE

BLARAK SENGKLE

Ciptaan : Ato Suci S

Download MP3Minus One

MENGKENEN RASANE KESEPIAN LANGKA BATURE

BLARAK SENGKLE IBARATE

GAMBAR AKEN ATI KULA SING KANGEN

 

KAKANG SUNGGUH TEGA NINGGAL AKEN DIRI KULA

KAWIN SIRI KARO RANGDA

SUN DI TINGGAL ALIAS NAMBANG DAWA

 

REFF//

KEBAYANGG GLELENG NING PANGKON AWAN BENGI SELALU KETUNGGON

SEKIEN TURU DEWEKAN NGANTIANTI TEKNAE KAKANG

COBA KAKANG SADARA INGET KARO KELUARGA KANG ELINGA NINGKULA RABI TUA

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *