Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

BARIDIN TITIP TARLING

BARIDIN TITIP TARLING

Ciptaan : Mamae Titin

 

KELINGAN JAMAN SEMANA

BARIDIN DEMEN RATMINAH

SAKIEN WIS ORA NANA

MADEP NGRINGKANG MAHA ESA

 

NINGGALAKEN HARTA BENDA

SANAK KADANG KALUARGA

ORA NANA SING DIGAWA

KEJABA IMAN LAN TAKWA

 

ASAL IRA ORA NANA

SAWISE ANA NING DUNYA

ASAL IRA ORA NANA

BALIK MANING ORA NANA

MANGGON ALAM BAKA

 

REFF//

BARIDIN KANG TITITP TARLING

KANG PRIHATIN GITAR SULING

SENIMAN LAN SENIWATI

KANG EMAN SENI PRIBADI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *