Diana Sastra

Diana Sastra

Official Website – Goddess Of Pantura

From the Blog

BANDENG MENCELAT

BANDENG MENCELAT

Ciptaan : Nino SB

 

MENGKEL NDELENG NGAKENE, SLAYAR-SLUYUR URIPE

MABOK BUTEK BANYUNE, BERAG BENING TEMPATE

 

KAKANG, KAYA BANDENG MENCELAT

LUNGA MUNG SEDELAT, MANA MENE MENCLAT

KAKANG, KAYA BANDENG MENCELAT

LUNGA MUNG SEDELAT, MANA MENE MENCLAT

 

LURUH BAE SEJENE, WIS AJA MENE-MENE

BONGGAN NGLELARA BAE, GAWE DUGAL TINGKAE

 

REFF :

 

SEDIH WIS DIKIANATI, URIP BLI ARTI

JANJI NING AREP KYAI, LANGKA SING BUKTI

 

SEKIEN APA SING NGGAWE, KAKANG MAREKI

APA WIS PUAS NING ATI, NEMBE NGULATI

APA WIS PUAS NING ATI, NEMBE NGULATI

 

WERENG COKLAT NING PARIAN

WIS GARING DITINGGAL MIANG

 

KEMBALI KE ATAS..  MENGKEL NDELENG NGAKENE…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *